Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banciu: Un barbat inchis intr-un penitenciar din Danemarca are un salariu de 2.700 lei. Familia se roaga sa nu il elibereze (VIDEO)

B1 B1,
Banciu: Un barbat inchis intr-un penitenciar din Danemarca are un salariu de 2.700 lei. Familia se roaga sa nu il elibereze (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, vineri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu de pe B1 TV, despre un roman care se afla inchis intr-un penitenciar dinDanemarca. Potrivit realizatorului, barbatul. continuă pe B1

Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, gasit intr-o inchisoare din Spania

Paul Popa, complicele asasinului grec Konstantinos Passaris, a fost gasit intr-un penitenciar din Spania, unde era inchis sub o identitate falsa. Popa era cautat de autoritatile de la Atena pentru ca in 1996,.

Paul Popa, unul dintre cei mai periculosi romani urmariti international, locotenentul ...

Paul Popa, cunoscut drept mana dreapta a cunoscutului infractor grec Konstantinos Passaris, a fost descoperit intr-un penitenciar in Spania, sub o identitate falsa. Este vorba despre cel care l-ar fi ajutat pe Passaris sa evadeze dintr-o inchisoare din Grecia si i-ar fi dat apoi un pistol cu care acesta a impuscat doi politisti, la Spitalul general de stat din Atena. Paul Popa este originar din judetul Bacau si este cunoscut si sub numele de Mario Raducan. Paul Popa reusit sa intre in .

Incendiu puternic intr-o padure din Bacau: O persoana a fost ranita

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, intr-o padure din zona muntoasa a judetului Bacau, dupa ce o suprafata de trei hectare de litiera si doboraturi a fost cuprinsa de flacari, relateaza B1.

Incendiu puternic intr-o padure din Bacau. O persoana a fost ranita.

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-o padure din zona muntoasa a judetului Bacau. O suprafata de trei hectare de litiera si doboraturi a fost cuprinsa de flacari, proprietarul terenului fiind dus la spital cu arsuri de gradul 2 la fata, conform Mediafax. 16 pompieri intervin pentru izolarea si apoi lichidarea unui incendiu puternic care a cuprins o suprafata de aproximativ trei hectare de litiera si arbori uscati aflati pe pamant in localitatea Apa Asau, dintr-o zona .

Incendiu violent in aceasta dimineata intr-un bloc din Capitala. Flacarile ieseau pe geam

Incendiu violent in aceasta dimineata intr-un apartament de pe bulevardul Ion Mihalache, din Capitala. in doar cateva minute apartamentul s-a aprins ca o torta, iar flacarile violente au iesit pe geam.

Brasov: Zece tone de carne de porc expirata din luna august a anului trecut, descoperite intr-un depozit din Ghimbav

Inspectorii Agentiei Regionale pentru Protectia Consumatorului ARPC) Brasov au gasit joi dimineata intr-un depozit din orasul Ghimbav o cantitate de zece tone de carne expirata in luna august 2013.

Irina Anghel150;Enescu, inclusa intr-o organizatie din care au facut parte Mark Zuckerberg si Marissa Mayer

Irina AnghelEnescu, managing director al Asociatiei Fondurilor de Investitii de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est South Eastern European Private Equity and Venture Capital Association- SEEPEA), a fost inclusa in.

Investitie de 13 mil. euro intr-un parc din Sectorul 2.

Primaria Sectorului 2 vrea sa investeasca 60,5 milioane lei 13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei - Plumbuita. Scopul contractului ce face obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de executia lucrarilor privind construirea unui parc de agrement pe domeniul administrat de Primaria Sectorului 2, Bucuresti, constand din furnizare, lucrari de fundatii, montaj si punere in functiune instalatii/echipamente de agrement, lucrari de retele electrice, .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )