Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitie de 13 mil. euro intr-un parc din Sectorul 2.

România Liberă România Liberă,
Investitie de 13 mil. euro intr-un parc din Sectorul 2.

Primaria Sectorului 2 vrea sa investeasca 60,5 milioane lei 13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei - Plumbuita. Scopul contractului ce face obiectul procedurii de atribuire este reprezentat de executia lucrarilor privind construirea unui parc de agrement pe domeniul administrat de Primaria Sectorului 2, Bucuresti, constand din furnizare, lucrari de fundatii, montaj si punere in functiune instalatii/echipamente de agrement, lucrari de retele electrice, . continuă pe România Liberă

Primaria Sectorului 2 vrea 13 mil. euro pentru un parc de agrement

Primaria Sectorului 2 vrea sa contracteze lucrari estimate la 60,5 milioane lei 13,4 milioane euro), inclusiv TVA, pentru constructia parcului de agrement Tei Plumbuita. Proiectul urmeaza sa fie cofinantat cu fonduri europene, prin Programul.

O companie de investitii a preluat cu peste 10 mil. euro un un parc logistic langa Bucuresti

Compania de investitii Secure Property Development Investment a preluat un parc logistic de langa Bucuresti, detinut de compania Pheonix Real Estate din Grecia, care genereaza anual venituri de 1,3 milioane de euro si este inchiriat in proportie.

Arad: Un baiat de 13 ani aflat intr-un centru de primire a minorilor a ajuns la spital cu un maner de usa infipt in cot

Caz inedit ajuns pe mana medicilor din Arad: Un copil de 13 ani aflat intr-un centru de primire a minorilor a ajuns la spital cu un maner de usa infipt in cot. Medicii au constatat ca baiatul are infipta in.

Terenul fostei fabrici Prefa Brasov, scos la licitatie pentru 17,4 mil. euro

Terenul pe care americanul Jonathan Mann ar fi urmat sa ridice 10. 000 de apartamente in Brasov este scos la vanzare de lichidatorul judiciar, RVA Insolvency, pentru 17,4 mil. euro, fara TVA, dupa ce compania prin care ar fi urmat sa se dezvolte.

Grupul UniCredit Tiriac a facut anul trecut profit de 20 mil. euro, la jumatate fata de 2012. Doar banca a raportat un rezultat cu 100 mil. lei mai mic

UniCredit Tiriac Bank a raportat la nivel consolidat un profit net de 87,7 milioane lei 19,8 milioane euro) pentru anul trecut, la jumatate fata de cel inregistrat in 2012. Creditarea a fost sustinuta de avansul puternic al imprumuturilor ipotecare si.

Afacerile Cargus au depasit pragul de 25 mil. euro, in crestere cu 20%

Cargus, una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania, a raportat o crestere de 20% a cifrei de afaceri pentru 2013. Compania de curierat a atins venituri de 25,7 milioane de euro, cu aproape sase milioane de euro mai.

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 mil.euro pentru eficienta energetica

Norvegia, Islanda si Liechtenstein doneaza Romaniei 8 milioane de euro pentru finantarea unor programe de eficienta energetica, cu scopul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera.

Moscova, dispusa sa ofere Crimeei aproximativ 790 mil. euro,

Moscova este dispusa sa ofere 1,1 miliarde de ruble aproximativ 790 milioane de euro) provinciei autonome Crimeea, in care urmeaza sa aiba loc un referendum privind alipirea peninsulei ucrainene la Rusia, a anuntat duminica, la Simferopol, un.

Chef cu iz de scandal intr-o primarie din Gorj. Alesii sarbatoreau Ziua Barbatului si Mucenicii

A fost scandal in toata regula la o primarie din Gorj, dupa ce jurnalistii le-au stricat petrecerea alesilor locali. Primarul si mai multi consilieri locali din Danesti au incins un chef de Sfintii Mucenici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )