Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancomatele din Buzau vor avea cate un dispenser cu dezinfectant pentru maini

Adevărul Adevărul,
Bancomatele din Buzau vor avea cate un dispenser cu dezinfectant pentru maini

Autoritatile buzoiene au luat noi masuri pentru limitarea raspandirii coronavirusului in judetul Buzau. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a decis ca la fiecare aparat automat bancar sa fie montate dispensere cu dezinfectant pentru maini. continuă pe Adevărul

Alegerile prezidentiale din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie

Casa Alba si campania lui Donald Trump au incercat duminica sa calmeze spiritele in legatura cu afirmatia presedintelui american referitoare la amanarea alegerilor, afirmand ca acestea vor avea loc pe 3 noiembrie.

Farmaciile din Buzau vor gazdui puncte de prim-ajutor in zilele caniculare

Daca in anii trecuti erau deschise puncte de prim-ajutor in zona pietelor mari din oras, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, functioneaza un singur astfel de punct, amenajat in holul Palatului Comunal.

Casa Alba: Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 3 noiembrie

Casa Alba si campania lui Donald Trump au incercat duminica sa calmeze spiritele in legatura cu afirmatia presedintelui american referitoare la amanarea alegerilor, afirmand ca acestea vor avea loc pe 3 noiembrie, transmite Reuters, citat de news. ro. Seful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, a spus ca Trump si-a exprimat ingrijorarea referitoare la votul prin coresponenta, atunci cand a facut referire la amanarea scrutinului. Vom organiza alegerile pe 3 noiembrie, iar presedintele va castiga, a afirmat Meadows la emisiunea Face the Nation de la televiziunea CBS.

Terasele din Buzau raman deschise si noaptea

Exista transmitere comunitara accentuata care se traduce in sute de persoane confirmate cu COVID-19, dar o analiza facuta de epidemiologii din Buzau arata ca terasele nu reprezinta un pericol in cresterea numarul de infectari.

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 3 noiembrie, iar presedintele Donald Trump va castiga

SUA vor organiza alegerile prezidentiale in 3 noiembrie, a declarat Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, duminica, pe fondul discutiilor starnite de indoielile presedintelui Donald Trump cu privire.

Carantinatii din Gornet vor patru milioane euro

Autoritatile locale din comuna Gornet, Prahova, localitate introdusa in carantina pentru doua saptam.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )