Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancul zilei: Motivul pentru care revenim mereu la sotie

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Motivul pentru care revenim mereu la sotie

Maria il tot asteapta ingrijorata pe Ion. In sfarsit, acesta apare in zori. Ea: Poti sa-mi spui pentru ce vii la ora asta?. continuă pe Hotnews

Cosmin Olaroiu a dezvaluit motivul pentru care nu a ajuns selectionerul Romaniei

Cosmin Olaroiu va fi, timp de o luna de zile, selectionerul Arabiei Saudite, iar apoi se va intoarce la echipa sa de club, Al-Ahli. Antrenorul roman a adus in discutie si episodul nationala Romaniei, dezvaluind motivul pentru care nu a ajuns selectionerul tricolorilor.

VIDEO Traian Basescu: Numirea ministrilor, act de executare a deciziei Parlamentului. E motivul pentru care accept numirea lui Liviu Pop si Sorin Campeanu, care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public

Ceremonia de la Cotroceni in cadrul careia noii ministri au depus juramantul a inceput cu o precizare facuta de Traian Basescu. Seful statului a explicat ca, potrivit Constitutiei, numirea de catre presedintele Romaniei a ministrilor este un act de executare a deciziei Parlamentului, un act obligatoriu pe care in cazul in care nu l-ar executa, presedintele ar produce o grava incalcare a Constituiei. Acesta este si motivul pentru care astazi accept numirea ministrilor Liviu Pop Dialog social - n. red. ) si Sorin Campeanu noul ministru al Educatiei - n. red. ) care au contribuit prin distrugerea de institutii ale educatiei la un fals in interes public, a afirmat Traian Basescu. Seful statului a facut astfel referire la implicarea celor doi in mentinerea titlului de doctor al lui Victor Ponta in anul 2012, cand a izbucnit scandalul de plagiat.

9 motive pentru care parul tau arata ca ars

Ti se pare ca parul tau si-a pierdut din stralucire si arata ca si cum l-ai fi prajit? Iata 9 motive pentru care parul parul tau arata ca ars si cum poti remedia problema. Folosesti prea mult.

Bancul zilei: Management la caruta

Un taran, intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal, care nu se urnea deloc, striga frenetic: Dii.

Bancul zilei: Un sot misogin...ca toti sotii

Eram prin oras la cumparaturi cand primesc un SMS de la nevasta-mea: Iubitule, ia ceva si pentru aia mici.

Care era dosarul lui Ioan Niculae, pentru care a dat o spaga de 3,5 milioane euro

Personaj-cheie al regimului Basescu, Ioan Niculae, cu o avere de 1,1 miliarde de euro, a fost acuzat pentru subminarea economiei nationale, iar acesta i-ar fi dat fostei sefe DIICOT, Alina Bica, o spaga de 3,5.

50 de motive pentru care e bine sa te trezesti la 5:00 AM

Se zice ca cine se trezeste de dimineata, departe ajunge. Dar, totusi 5:00 dimineata Pare un pic exagerat, nu? Ei bine, lucrurile nu sunt chiar atat de grele precum par. Iata cateva argumente care ar.

Terenul pentru care Gheorghe Stelian a fost despagubit, mai scump decat un conac in Manhattan

DNA mentioneaza in rechizitoriul din dosarul Alinei Bica prin care au fost trimisi in judecata fostii membri ai comisiei din ANRP care l-au despagubit pe omul de afaceri Gheorghe Stelian, ca terenul acestuia a.

Afacerea pentru care Craciunul este non-stop: globurile de la Cluj ajung in toata lumea

Pentru familia Turcu din Cluj-Napoca sarbatoarea Craciunului nu dureaza doar trei zile, ci 365 de zile. Din mica fabrica infiintata in urma cu 20 de ani pleaca in toate colturile lumii globuri si ornamente fara de care cea mai asteptata perioada din an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )