Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banicioiu si-a dat demisia de la conducerea PSD sector 4

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Banicioiu si-a dat demisia de la conducerea PSD sector 4

Presedintele PSD sector 4, Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a confirmat, ieri, ca si-a dat demisia de la conducerea filialei, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nicolae Banicioiu si-a dat demisia de la conducerea PSD sector 4

Ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu a confirmat, pentru Agerpres, ca si-a dat demisia de la conducerea filialei PSD Sector 4, declarand ca nu doreste sa faca parte din echipa lui Robert Negoita, presedintele organizatiei PSD Bucuresti si cel care a anuntat ca vrea sa candideze la sefia partidului.

Nicolae Banicioiu si-a dat demisia din functia de presedinte PSD Sector 4. Negoita i-a propus functia de presedinte executiv, dar a refuzat

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a demisionat de la conducerea PSD Sector 4 si din Biroul Permanent al PSD Bucuresti, refuzand oferta lui Robert Negoita de a prelua functia de presedinte executiv al PSD Bucuresti, au declarat surse din PSD Bucuresti pentru Adevarul.

Banicioiu a demisionat de la sefia PSD Sector 4. Ce l-a determinat sa ia aceasta decizie

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a demisionat de la conducerea organizatiei PSD Sector 4. El a declarat, pentru Mediafax, ca a luat aceasta decizie pentru ca nu vrea sa faca parte din echipa liderului PSD Bucuresti, Robert Negoita.

Dan Tudorache: Organizatia PSD sector 1 a hotarat, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Liviu Dragnea la presedintia partidului

Presedintele organizatiei PSD sector 1, Dan Tudorache, a anuntat ca joi Comitetul Executiv al filialei a hotarat, in unanimitate, sustinerea candidaturii lui Liviu Dragnea la presedintia partidului, informeaza.

Primarul Pasarin si-a dat demisia chiar in sediul Politiei Dolj

Primarul suspendat al comunei Bilteni, Gheorghe Pasarin PNL), aflat in stare de arest preventiv, si-a dat demisia din functie. Acesta si-a scris demisia chiar cand se afla in sediul Politiei Dolj, dupa ce a fost retinut.

Grecia: Membru al Guvernului care abia depusese juramantul si-a dat demisia din cauza unor comentarii rasiste

La doar cateva ore dupa ce si-a luat in primire noua slujba, un viceministru din noul guvern de stanga al premierului grec Alexis Tsipras si-a dat demisia din cauza unor mesaje postate pe o retea de socializare. Mesajele au fost considerate rasiste si antisemite, noteaza Associated Press AP).

Presedinta WTA si-a dat demisia. Ce motive a invocat sefa tenisului feminin mondial

Stacey Allaster si-a dat demisia din functia de presedinte, respectiv director general al Asociatiei jucatoarelor profesioniste de tenis WTA). Canadianca, sefa forului mondial din tenisul femin incepand cu anul 2009, a invocat motive personale.

Si-a dat demisia din BCR si acum are afaceri de 55.000 euro din educatie financiara si antreprenoriat pentru copii

Dupa 14 ani in care a lucrat ca economist si specialist credite si retail la BCR, Corina Tanasiciuc 39 ani, in prezent) si-a dat demisia in 2013 pentru a se aventura in afaceri cu un centru de cursuri. Acum face 55. 000 de euro din programe de educatie.

Marian Oprisan: Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD

Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea si unul dintre cei mai importanti lideri locali ai partidului, a declarat, miercuri, ca Robert Negoita este candidatul PNL la conducerea PSD, .

Marian Oprisan sustine ca Robert Negoita este candidatul acoperit al liberalilor la conducerea PSD

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a ironizat, miercuri, 23 septembrie, anuntul facut de presedintele PSD Bucuresti, Robert Negoita, de a se inscrie in cursa pentru functia suprema in partid.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )