Libnet.ro
UNICEF

06:45

Barack Obama anunta extinderea listei responsabililor rusi supusi sanctiunilor si ameninta Rusia cu sanctiuni impotriva unor sectoare-cheie ale economiei

Hotnews Hotnews,
 Barack Obama anunta extinderea listei responsabililor rusi supusi sanctiunilor si ameninta Rusia cu sanctiuni impotriva unor sectoare-cheie ale economiei

Presedintele Barack Obama a anuntat joi impunerea de sanctiuni impotriva a 20 noi responsabili rusi si a unei banci, Bank Rossiya, in semn de represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia, amenintand totodata Moscova cu sanctiuni impotriva unor sectoare cheie ale economiei sale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Angela Merkel anunta extinderea listei responsabililor rusi sanctionati de UE si lasa deschisa usa pentru sanctiuni economice

Uniunea Europeana va extinde lista responsabililor rusi si a ucrainenilor pro-rusi afectati de interdictia de vize si de inghetarea averilor, a anuntat joi cancelarul german Angela Merkel, lasand deschisa usa pentru sanctiuni economice in caz de escaladare a crizei, scrie AFP.

Merkel a anuntat extinderea listei responsabililor rusi sanctionati de UE: in caz de escaladare, trecem si la sanctiuni economice

Cancelarul german Angela Merkel a anuntat, joi, extinderea listei responsabililor rusi si a ucrainienilor pro-rusi sanctionati de UE, precizand ca se poate trece si la sanctiuni economice in cazul escaladarii.

Obama extinde sanctiunile asupra responsabililor rusi

Presedintele american Barack Obama a anuntat astazi sanctiuni ce vizeaza inca 20 de responsabili rusi si o banca rusa, ca represalii la anexarea Crimeii de catre Rusia, si a amenintat totodata Moscova cu masuri impotriva unor sectoare cheie ale economiei ruse, relateaza Reuters.

Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si o banca ruseasca

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi noi sanctiuni vizand alti oficiali rusi si o banca ruseasca, drept represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia. Obama a amenintat Moscova ca Statele Unite.

Obama anunta noi sanctiuni pentru oficialii rusi si o banca ruseasca.

Presedintele american Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si ameninta Moscova cu sanctiuni economice, transmite AFP, conform Mediafax. Citeste si: Casa Alba: Cei ce investesc in companii rusesti, informati asupra riscurilor Intr-o scurta interventie la Casa Alba, consacrata situatiei din Ucraina, seful statului a insistat, de asemenea, asupra faptului ca sustinerea Statelor Unite fata de aliatii lor din cadrul NATO este de nezdruncinat.

Barack Obama despre selfi-ul de milioane a comediantei Ellen DeGeneres: Mi s-a parut ca a fost o cascadorie ieftina

Barack Obama, Presedintele Statelor Unite ale Americii, a tachinat-o pe actrita de comedie Ellen DeGeneres, cu referire la celebrul selfie realizat la gala premiilor Oscar 2014, numind actiunea ei o cascadorie ieftina. Totodata, Obama a mai spus ca Ellen s-a folosit de o gramada de vedete pentru a-i dobori recordul pentru cele mai multe redistribuiri ale unei fotografii pe Twitter.

Pozitia AMERICII fata de o interventie MILITARA in Ucraina. Anuntul facut de Barack Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a exclus, miercuri, posibilitatea unei interventii militare a tarii sale in Ucraina, insa a promis sa lucreze in vederea edificarii unui vast front diplomatic .

Barack Obama: Statele Unite nu vor lansa o interventie militara in Ucraina

Presedintele american Barack Obama a declarat miercuri seara ca Statele Unite nu vor desfasura o interventie militara in Ucraina, pe fondul crizei din Crimeea, insa a anuntat ca va depune toate eforturile pentru a mobiliza toate resursele diplomatice internationale in vederea detensionarii conflictului, relateaza Mediafax.

Barack Obama i-a invitat pe liderii G7 sa se reuneasca la Haga, pentru a dezbate situatia Ucrainei

Barack Obama a invitat liderii statelor din cadrul G7 si Uniunii Europene UE) sa se reuneasca saptamana viitoare la Haga, in cadrul Summitului pentru Securitate Nucleara, pentru a discuta despre situatia din.

Barack Obama: SUA sunt pregatite sa impuna sanctiuni suplimentare Rusiei

Presedintele american, Barack Obama, a evocat eventuale sanctiuni suplimentare pentru Rusia si l-a avertizat pe omologul sau Vladimir Putin, ca Statele Unite si aliatii lor nu vor recunoaste niciodata referendumul desfasurat duminica in Crimeea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )