Libnet.ro
UNICEF

22:00

Barack Obama va face o vizita in Vietnam, la cererea unui lider al Partidului Comunist Vietnamez

Antena3 Antena3,
Barack Obama va face o vizita in Vietnam, la cererea unui lider al Partidului Comunist Vietnamez

Presedintele american, Barack Obama, a acceptat marti invitatia secretarului general al Partidului Comunist Vietnamez, Nguyen Phu Trong, de a vizita Vietnamul, data acestei vizite oficiale urmand sa fie fixata. continuă pe Antena3

Barack Obama, in vizita la Pentagon, pentru a stabili campania impotriva retelei teroriste Stat Islamic

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, efectueaza, luni, o vizita rara la sediul Departamentului american al Apararii, pentru a discuta cu liderii militari despre campania impotriva retelei teroriste Stat.

Campioanele merg la Casa Alba. Pe cine primeste Barack Obama in biroul sau

Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, va primi in vizita, la Casa Alba, echipa nationala de fotbal a SUA. Americancele, campioane mondiale in 2015, vor fi decorate de seful statului american.

Income Magazine: Barack Obama, un presedinte cool

Ce invatam de la americani? Poate invatam ca, relaxati fiind, putem rezolva lucrurile mai eficient si fara incrancenare, a aratat Adrian Maniutiu, sambata, la Income Magazine. Barack Obama este al.

Premierul Greciei l-a sunat pe Barack Obama pentru a-i cere sprijinul in negocierile cu creditorii

Premierul Greciei, Alexis Tsipras, l-a sunat marti pe presedintele Statelor Unite, Barack Obama, inaintea summitului Eurogrup, explicandu-i ca economia greaca are nevoie urgenta de un imprumut, relateaza.

Barack Obama promite intensificarea luptei impotriva teroristilor din Statul Islamic (VIDEO)

Barack Obama promite intensificarea luptei impotriva teroristilor din Statul Islamic. Liderul de la Casa Alba a anuntat ca jihadistii au pierdut mii de oameni si de vehicule si ca, in cele din urma, vor fi.

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Barack Obama, de Ziua Independentei Statelor Unite: Relatia Rusia-SUA, factorul cheie pentru stabilitatea in lume

Presedintele rus Vladimir Putin i-a adresat un mesaj lui Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentei Statelor Unite, in care indeamna la dialog bazat pe egalitate si respect reciproc, transmite Reuters. Putin a .

Vladimir Putin i-a transmis felicitari lui Barack Obama cu ocazia Zilei Independentei SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a pledat pentru dialog de pe pozitii egale si pentru respect reciproc in relatia cu Statele Unite, intr-un mesaj transmis sambata omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentiei SUA.

Barack Obama a invitat nationala de fotbal feminin a SUA la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Brack Obama, a invitat echipa nationala de fotbal feminin a SUA la Casa Alba, dupa ce a castigat Cupa Mondiala, a anuntat, luni, LEquipe. Obama a felicitat echipa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )