Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama a invitat nationala de fotbal feminin a SUA la Casa Alba

B1 B1,
Barack Obama a invitat nationala de fotbal feminin a SUA la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Brack Obama, a invitat echipa nationala de fotbal feminin a SUA la Casa Alba, dupa ce a castigat Cupa Mondiala, a anuntat, luni, LEquipe. Obama a felicitat echipa. continuă pe B1

Vladimir Putin i-a transmis felicitari lui Barack Obama cu ocazia Zilei Independentei SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a pledat pentru dialog de pe pozitii egale si pentru respect reciproc in relatia cu Statele Unite, intr-un mesaj transmis sambata omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentiei SUA.

Ce mesaj ii transmite PUTIN lui OBAMA cu ocazia Zilei Independentiei SUA

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a pledat pentru dialog de pe pozitii egale si pentru respect reciproc in relatia cu Statele Unite, intr-un mesaj transmis sambata omologului sau american, Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentiei SUA.

Campioanele merg la Casa Alba. Pe cine primeste Barack Obama in biroul sau

Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, va primi in vizita, la Casa Alba, echipa nationala de fotbal a SUA. Americancele, campioane mondiale in 2015, vor fi decorate de seful statului american.

Mesajul lui Vladimir Putin pentru Barack Obama, de Ziua Independentei Statelor Unite: Relatia Rusia-SUA, factorul cheie pentru stabilitatea in lume

Presedintele rus Vladimir Putin i-a adresat un mesaj lui Barack Obama, cu ocazia Zilei Independentei Statelor Unite, in care indeamna la dialog bazat pe egalitate si respect reciproc, transmite Reuters. Putin a .

Income Magazine: Barack Obama, un presedinte cool

Ce invatam de la americani? Poate invatam ca, relaxati fiind, putem rezolva lucrurile mai eficient si fara incrancenare, a aratat Adrian Maniutiu, sambata, la Income Magazine. Barack Obama este al.

Barack Obama, in vizita la Pentagon, pentru a stabili campania impotriva retelei teroriste Stat Islamic

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, efectueaza, luni, o vizita rara la sediul Departamentului american al Apararii, pentru a discuta cu liderii militari despre campania impotriva retelei teroriste Stat.

SUA e noua campioana mondiala la fotbal feminin. Presedintele Obama le-a felicitat pe jucatoarele americance

Echipa nationala feminina de fotbal a Statelor Unite ale Americii a devenit campioana mondiala, dupa victoria cu 5-2 in fata Japoniei, din finala de la Vancouver Canada).

4 iulie, Ziua Nationala a SUA: Casa Alba isi deschide portile, iar presedintele Obama si sotia sa invita eroii militari, alaturi de familii, la un barbeque

Peste 300 de milioane de americani sarbatoresc Ziua Nationala. in toate cele 50 de state americane, dar si in intreaga lume, vor fi organizate petreceri traditionale, cu pop-corn, hot-dog, multa sampanie.

SUA, campioana mondiala la fotbal feminin

Nationala feminina a Statelor Unite a obtinut al treilea titlu mondial din istorie dupa cea mai spectaculoasa finala disputata pana acum la acest nivel. Printre cele sapte goluri, un record pentru o finala de Campionat Mondial feminin, americancele au avut si o reusita de la centrul terenului video la interior).

Fergie, sustinatoare sexy a nationalei SUA de fotbal feminin

Jucatoarele de fotbal din nationala SUA au avut inca un motiv de mandrie, dupa ce au devenit campioane mondiale.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )