Libnet.ro
UNICEF

13:15

Barack Obama, in favoarea prelungirii negocierilor cu Iranul pe dosarul nuclear

România Liberă România Liberă,
Barack Obama, in favoarea prelungirii negocierilor cu Iranul pe dosarul nuclear

Este clar ca s-au obtinut progrese veritabile in numeroase domenii si ca avem in fata noastra perspective credibile. Dar, in contextul in care se apropie data-limita prevazuta in acordul interimar duminica), intre comunitatea internationala si Iran persista diferende. Mai avem de lucru, a apreciat Obama. continuă pe România Liberă

Barack Obama a discutat la telefon cu Angela Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele american Barack Obama si cancelarul german Angela Merkel au discutat, marti, la telefon despre situatia din Ucraina, Iran si cooperarea bilaterala, aceasta fiind prima conversatie intre cei doi lideri dupa expulzarea sefului serviciilor secrete americane de catre Berlin.

Popularitatea lui Barack Obama in Rusia a ajuns la cel mai scazut nivel - sondaj

Cota de popularitate a presedintelui american Barack Obama a ajuns la cel mai scazut nivel in Rusia, Germania si Brazilia, potrivit unui sondaj mondial realizat de institutul american Pew dupa dezvaluirile privind spionajul american in mai multe state.

Barack Obama si Vladimir Putin au discutat la telefon despre avionul prabusit in estul Ucrainei

Presedintele rus si presedintele american au discutat la telefon, despre avionul Malaysia Airlines prabusit joi in estulUcrainei, informeazaAFP. Discutia telefonica dintre Obama si Putin avut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )