Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barack Obama, Francois Hollande si David Cameron condamna asasinarea celor trei adolescenti israelieni

B1 B1,
Barack Obama, Francois Hollande si David Cameron condamna asasinarea celor trei adolescenti israelieni

Presedintele francez Francois Hollande, premierul britanic David Cameron si presedintel american Barack Obama au condamnat, luni, asasinarea celor trei adolescenti israelieni gasiti morti in Cisiordania,. continuă pe B1

Francois Hollande si Angela Merkel au discutat cu Petro Porosenko si Vladimir Putin

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul germanAngela Merkel s-au intalnit, duminica, cu presedintii Ucrainei siRusiei, cu o zi inainte de expirarea armistitiului ucrainean, scrie AFP.

Patronatele franceze ii cer lui Francois Hollande masuri rapide de sustinere a companiilor

Opt organizatii patronale franceze au lansat duminica un apel de urgenta la adresa presedintelui Francois Hollande pentru punerea rapid in practica a ajutoarelor promise pentru companii, pe fondul conflictelor politice si sociale persistente, relateaza.

David Cameron si Jean-Claude Juncker, dispusi sa colaboreze pentru a ameliora competivitatea UE

Premierul britanic David Cameron si Jean-Claude Junker, care a fost nominalizat la presedintia Comisiei Europene, doresc sa colaboreze pentru a ameliora competivitatea Uniunii Europene, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al lui Cameron. Premierul a salutat angajamentul lui Juncker de a gasi un acord bun pentru Marea Britanie, iar Juncker a raspuns ca se angajeaza sa gaseasca o solutie pentru ingrijorarile politice ale Marii Britanii, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Se schimba situatia in Marea Britanie. Ce i-a promis Juncker lui David Cameron, in urma unei discutii telefonice

Premierul britanic David Cameron si presedintele Comisiei Europene Jean Claude-Juncker vor sa lucreze impreuna pentru a imbunatati competitivitatea Uniunii Europene, a anuntat duminica un purtator de.

David Cameron, CRITICAT DUR pentru abordarea in Comisia Europeana

Liderii principalelor formatiuni de opozitie britanice denunta abordarea premierului David Cameron fata de nominalizarea lui Jean-Claude Junker la presedintia Comisiei Europene, afirmand ca Marea Britanie a.

David Cameron: Desemnarea lui Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron .

David Cameron: Desemnarea lui Jean-Claude Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron. Este o zi trista pentru Europa; exista riscul.

David Cameron, la summitul de la Bruxelles: Juncker nu este persoana potrivita sa conduca Comisia Europeana

Jean-Claude Juncker nu este persoana potrivita sa conduca CE, a reafirmat vineri premierul britanic David Cameron, la sosirea sa la Bruxelles, relateaza AFP. Juncker nu este persoana potrivita sa conduca aceasta.

VIDEO Michelle si Barack Obama si-au amintit de prima intalnire, intr-o filmare dedicata cineastului Spike Lee

Ziua de 30 iunie 2014 marcheaza 25 de ani de la lansarea primului lungmetraj al regizorului american Spike Lee, Do the Right Thing/ Pizzeria lui Sal. Cu aceasta ocazie liderul american Barack Obama si prima doamna, Michelle Obama, au realizat un video in care marturisesc ca acest film a jucat un rol important in relatia lor, scrie Vanity Fair.

Barack Obama: Jihadistii europeni pot patrunde fara vize in SUA

Barack Obama a avertizat ca europeni care adopta cauza jihadului in Siria si Irak pot calatori cu ajutorul pasaportului pe care-l detin fara vize in Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )