Libnet.ro
UNICEF

05:30

Barack Obama: Jihadistii europeni pot patrunde fara vize in SUA

România Liberă România Liberă,
Barack Obama: Jihadistii europeni pot patrunde fara vize in SUA

Barack Obama a avertizat ca europeni care adopta cauza jihadului in Siria si Irak pot calatori cu ajutorul pasaportului pe care-l detin fara vize in Statele Unite. continuă pe România Liberă

VIDEO Michelle si Barack Obama si-au amintit de prima intalnire, intr-o filmare dedicata cineastului Spike Lee

Ziua de 30 iunie 2014 marcheaza 25 de ani de la lansarea primului lungmetraj al regizorului american Spike Lee, Do the Right Thing/ Pizzeria lui Sal. Cu aceasta ocazie liderul american Barack Obama si prima doamna, Michelle Obama, au realizat un video in care marturisesc ca acest film a jucat un rol important in relatia lor, scrie Vanity Fair.

Barack Obama, Francois Hollande si David Cameron condamna asasinarea celor trei adolescenti israelieni

Presedintele francez Francois Hollande, premierul britanic David Cameron si presedintel american Barack Obama au condamnat, luni, asasinarea celor trei adolescenti israelieni gasiti morti in Cisiordania,.

Barack Obama critica dur intentia lui John Boehner de a intenta o actiune judiciara impotriva lui

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a criticat dur pe liderii republicani care ameninta cu o actiune judiciara pentru abuz de putere. El afirma ca este avertizat cu un proces doar pentru ca isi .

Barack Obama, mandru de calificarea selectionatei SUA in optimile Cupei Mondiale 2014

Presedintele american Barack Obama si-a inceput un discurs sustinut in Minnesota, joi, felicitand nationala de fotbal a SUApentru calificarea in faza optimilor Cupei Mondiale 2014, scrie BBC News.

Barack Obama solicita 500 de milioane de dolari pentru a sprijini fortele siriene moderate

Pre and sedintele american, Barack Obama, a cerut Congresului sa aprobe un buget de 500 de milioane de dolari pentru a antrena and si echipa opozi and tia moderata armata din Siria, a anun and tat joi Casa Alba, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )