Libnet.ro
UNICEF

16:00

David Cameron, CRITICAT DUR pentru abordarea in Comisia Europeana

Antena3 Antena3,
David Cameron, CRITICAT DUR pentru abordarea in Comisia Europeana

Liderii principalelor formatiuni de opozitie britanice denunta abordarea premierului David Cameron fata de nominalizarea lui Jean-Claude Junker la presedintia Comisiei Europene, afirmand ca Marea Britanie a. continuă pe Antena3

David Cameron, la summitul de la Bruxelles: Juncker nu este persoana potrivita sa conduca Comisia Europeana

Jean-Claude Juncker nu este persoana potrivita sa conduca CE, a reafirmat vineri premierul britanic David Cameron, la sosirea sa la Bruxelles, relateaza AFP. Juncker nu este persoana potrivita sa conduca aceasta.

David Cameron: Desemnarea lui Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron .

David Cameron: Desemnarea lui Jean-Claude Junker ca presedinte al CE, o zi trista pentru Europa

Desemnarea lui Jean-Claude Junker pentru functia de presedinte al Comisiei Europene este o zi trista pentru Europa, afirma premierul Marii Britanii, David Cameron. Este o zi trista pentru Europa; exista riscul.

Liderii europeni vor vota pentru numirea lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei Europene, britanicul David Cameron a fost parasit de aliati

Liderii europeni par decisi sa impuna candidatura lui Jean-Claude Juncker la presedintia Comisiei iar britanicul David Cameron, parasit de aliatii sai, a ramas aproape singurul care refuza sa respecte rezultatul alegerilor europene, scrie AFP.

Obama, i-a criticat dur pe liderii republicani care ameninta cu o actiune judiciara pentru abuz de putere

Presedintele SUA, Barack Obama, i-a criticat dur pe liderii republicani care ameninta cu o actiune judiciara pentru abuz de putere. El afirma ca este avertizat cu un proces doar pentru ca isi indeplineste sarcinile prezidentiale.

Ultimatum pentru Rusia. Uniunea Europeana pune conditii

Liderii Uniunii Europene ofera Rusiei un interval de trei zile pentru aplicarea unor masuri concrete in scopul detensionarii situatiei in estul Ucrainei, in caz contrar avertizand cu impunerea de noi sanctiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )