Libnet.ro
UNICEF

08:45

Barack Obama, cu ochii in lacrimi dupa un discurs despre armele de foc - VIDEO

Antena3 Antena3,
Barack Obama, cu ochii in lacrimi dupa un discurs despre armele de foc - VIDEO

Presedintele american Barack Obama a lansat marti un apel la intensificarea controalelor asupra cumparatorilor de arme de foc pe internet si la targurile de arme, subliniind ca actualele exceptii privind. continuă pe Antena3

Barack Obama anunta masuri pentru reglementarea armelor de foc: Nu putem accepta carnagii cu pretul libertatii

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat o serie de masuri executive menite sa diminueze atacurile armate, afirmand ca pretextele invocate constant trebuie sa inceteze, informeaza Mediafax citand NBC News. Astfel, magazinele care vand arme de foc vor avea nevoie de licente speciale emise de Biroul pentru Alcool, Tutun, Arme de foc si Explozibil, iar cumparatorii vor fi verificati atent.

Barack Obama face apel la inasprirea controalelor asupra vanzarilor de arme de foc

Presedintele american Barack Obama a lansat astazi un apel la intensificarea controalelor asupra cumparatorilor de arme de foc pe internet si la targurile de arme, subliniind ca actualele exceptii privind regimul acestor arme nu isi au rostul, transmit agentiile Reuters, AFP si DPA.

Barack Obama a anuntat masurile speciale pentru controlul armelor de foc si reducerea atacurilor armate

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat o serie de masuri executive menite sa diminueze atacurile armate, afirmand ca pretextele invocate constant trebuie sa inceteze, informeaza NBC News.

Barack Obama prezinta azi masuri pentru reglementarea armelor de foc

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, va prezenta o serie de masuri vizand reducerea violentei cu arme de foc, a anuntat luni executivul american, potrivit AFP.

Barack Obama isi incepe ofensiva impotriva proliferarii armelor de foc in SUA

Presedintele american Barack Obama se va exprima intr-o emisiune televizata joi asupra proliferarii armelor de foc in SUA, subiect pe care l-a plasat in fruntea prioritatilor pentru 2016, a anuntat CNN duminica.

VIDEO Donald Trump: Hillary Clinton si Barack Obama au creat Statul Islamic

Republicanul Donald Trump i-a acuzat pe Hillary Clinton si pe Barack Obama ca, prin politicile lor, au creat gruparea terorista Statul Islamic, scrie The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )