Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barack Obama promite un transfer pasnic de putere: Nu suntem mai intai democrati sau mai intai republicani, suntem mai intai americani, toti vrem ce este cele mai bine pentru aceasta tara (VIDEO)

B1 B1,
Barack Obama promite un transfer pasnic de putere: Nu suntem mai intai democrati sau mai intai republicani, suntem mai intai americani, toti vrem ce este cele mai bine pentru aceasta tara (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama a tinut miercuri o conferinta de presa in care a vorbit despre alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte si a promit ca va face un trasfer pasnic de. continuă pe B1

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

VIDEO. Barack Obama, in primul mesaj dupa victoria lui Trump, lanseaza un apel pentru unificarea societatii americane

Presedintele Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump pentru victoria in scrutinul prezidential, in primul lui mesaj de dupa anuntarea oficiala a rezultatului alegerilor din SUA.

Barack Obama l-a felicitat pe Donald Trump si si-a exprimat admiratia fata de campania solida pe care republicanul a desfasurat-o in intreaga tara

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru triumful in alegerile prezidentiale si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington.

Rezultate alegeri SUA 2016. Barack Obama l-a felicitat telefonic pe Donald Trump si l-a invitat la Casa Alba

Presedintele american in exercitiu, Barack Obama, l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite si l-a invitat la Casa Alba, releva un comunicat de presa al administratiei prezidentiale de la Washington, preluat de agentiile internationale de presa.

Alegeri SUA 2016. Barack Obama face apel la unitate, indiferent de rezultatul votului

Presedintele Statelor Unite, democratul Barack Obama, le-a cerut americanilor sa ramana uniti, indiferent de rezultatul scrutinului prezidential de marti.

Barack Obama isi respecta traditia si joaca baschet in ziua alegerilor (FOTO)

Barack Obama si-a respectat traditia si in ziua alegerilor a juacat un meci de baschet cu prieteni, scrie imbracat in haine sportive, o sapca si pantofi de sport, presedintele SUA a mers dis .

Alegeri SUA. Chiar in ziua votului, Barack Obama s-a dus sa joace baschet

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a sacrificat ziua de marti, ziua alegerilor, pentru un ritual care frizeaza superstitia: s-a dus sa joace baschet.

Alegerile prezidentiale din SUA. Mostenirea lasata de Barack Obama succesorului sau: Un cont de Twitter urmarit de 11 milioane de persoane

Presedintele american Barack Obama i-a promis succesorului sau, fie ca va fi democrata Hillary Clinton sau republicanul Donald Trump, ca ii va lasa contul sau de Twitter, care este urmarit de 11 milioane de persoane.

Tranformarea digitala a functiei de presedinte al Statelor Unite: Ce mosteniri va lasa Barack Obama urmasului sau de la Casa Alba

Barack Obama a fost primul presedinte social media a Statelor Unite. El a fost primul care a avut @POTUS pe Twitter, primul care a intrat live pe Facebook din Biroul Oval, primul care a raspuns.

Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, ii transmite felicitari lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al presedintelui SUA, Barack Obama, un sustinator declarat al lui Donald Trump, i-a transmis felicitari miercuri viitorului lider de la Casa Alba.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )