Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Barack Obama s-a intalnit cu Salman ben Abdel Aziz, noul rege al Arabiei Saudite

B1 B1,
Barack Obama s-a intalnit cu Salman ben Abdel Aziz, noul rege al Arabiei Saudite

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, s-a intalnit marti, la Riyad, cu noul rege al Arabiei Saudite, Salman ben Abdel Aziz, intr-o vizita pentru transmiterea de condoleante dupa decesul suveranului saudit. continuă pe B1

Barack Obama a ajuns in Arabia Saudita, unde va avea intrevederi cu noul rege

Presedintele Stetelor Unite ale Americii, Barack Obama, a ajuns in urma cu putin timp in Arabia Saudita, unde se va intalni cu noul monarh de la conducerea tarii, Regele Salman, cu care va discuta despre.

Barack Obama, intalnire cu noul rege al Arabiei Saudite

Presedintele american, Barack Obama, a plecat marti din New Delhi, la bordul avionului prezidential Air Force One, si va merge la Ryadh, unde se va intalni cu noul rege Salman al Arabiei Saudite, succesorul lui Abdallah, care a decedat vineri, relateaza AFP, conform Mediafax.

Barack Obama, JIGNIT din nou de regimul lui Kim Jong-un: Este un ratat

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept mizerii si vaicareli triste criticile presedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord, numindu-l ratat pe liderul de la Casa Alba. Barack Obama a.

Regimul Kim Jong-Un: Afirmatiile lui Barack Obama sunt mizerii, doar vaicarelile triste ale unui ratat inghesuit intr-o colt stramt in toate confruntarile cu Coreea de Nord

Regimul Kim Jong-Un a catalogat drept mizerii si vaicareli triste criticile presedintelui SUA, Barack Obama, referitoare la Coreea de Nord si l-a numit ratat pe liderul de la Casa Alba. Barack Obama a.

Barack Obama a anulat vizita la Taj Mahal si va merge in Arabia Saudita

Presedintele SUA, Barack Obama, asteptat duminica in India alaturi de Michelle Obama, a anulat vizita la Mausoleul Taj Mahal, care era prevazuta marti. El urmeaza sa mearga in Arabia Saudita, noteaza.

Barack Obama: Holocaustul nu trebuie banalizat sau negat

Presedintele american Barack Obama a marcat marti 70 de ani de la eliberarea Auschwitzului avertizand in legatura cu o reaparitie a antisemitismului si indemnand comunitatea internationala sa actioneze asa.

Vizita istorica: Barack Obama sarbatoreste Ziua Republicii a Indiei

Presedintele american Barack Obama se afla intr-o vizita de trei zile in India, pentru a sarbatori Ziua Republicii a acestei tari. Este pentru prima data cand un presedinte american este invitatul de onoare al Indiei, de Ziua Republicii.

Vizita istorica: Barack Obama sarbatoreste Ziua Republicii Indiei

Presedintele american Barack Obama se afla intr-o vizita de trei zile in India, pentru a sarbatori Ziua Republicii a acestei tari. Este pentru prima data cand un presedinte american este invitatul de onoare al Indiei, de Ziua Republicii.

Barack Obama: SUA vor discuta posibile masuri suplimentare, cu exceptia unei actiuni militare, pentru a limita implicarea Rusiei in Ucraina

Sprijinul rusesc se afla in spatele recentei incalcari a armistitiului din estul Ucrainei, a declarat duminica presedintele american Barack Obama, adaugand ca Statele Unite vor discuta masuri suplimentare, exceptand o actiune militara, pentru a incerca sa limiteze actiunile Rusiei fata de vecinul sau, Ucraina, transmite Reuters.

Coreea de Nord denunta vaicarerile triste ale lui Barack Obama, pe care il considera un ratat

Recentele declaratii facute de Barack Obama sunt doar vaicarelile triste ale unui ratat inghesuit intr-o colt stramt in toate confruntarile cu Coreea de Nord, a adaugat oficialul de la Phenian.

ştiri de la B1

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )