Libnet.ro
UNICEF

18:30

Barack Obama saluta incheierea misiunii NATO in Afganistan

Antena3 Antena3,
Barack Obama saluta incheierea misiunii NATO in Afganistan

Presedintele american, Barack Obama, a salutat duminica incheierea misiunii de lupta a NATO in Afganistan, avertizand totodata asupra pericolelor care exista in continuare in acesta tara, anunta. continuă pe Antena3

Care a fost mesajul lui Obama dupa incheierea misiunii NATO in Afganistan

Presedintele american, Barack Obama, a salutat duminica incheierea misiunii de lupta a NATO in Afganistan, avertizand totodata asupra pericolelor care exista in continuare in acesta tara, relateaza Mediafax.

VIDEO Malaysia, sub ape. Premierul tarii joaca golf in Hawaii cu Barack Obama in loc sa se ocupe de inundatii

Premierul malaezian Najib Abdul Razak a fost criticat dur pentru ca isi petrece vacanta in Hawaii jucand golf cu presedintele american Barack Obama, in timp ce tara sa se confrunta cu unele dintre cele mai puternice inundatii. Peste 100. 000 de persoane au fost nevoite sa isi paraseasca locuintele in Malaysia din cauza inundatiilor, relateaza AFP.

Premierul malaezian, aspru criticat pentru ca se relaxeaza cu Barack Obama in Hawaii la golf, in timp ce tara se lupta cu inundatiile

Premierul malaezian Najib Abdul Razak a fost criticat dur joi pentru ca isi petrece vacanta in Hawaii jucand golf cu presedintele american Barack Obama, in timp ce tara sa se confrunta cu unele dintre cele mai.

Coreea de Nord il face maimuta pe Barack Obama si acuza SUA de intreruperea conexiunii la Internet

Coreea de Nord a acuzat sambata Statele Unite ca i-au intrerupt conexiunea la Internet la inceputul saptamanii si l-a catalogat maimuta pe presedintele american, pentru ca a incurajat cinematografe sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )