Libnet.ro
UNICEF

19:00

Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Adevărul Adevărul,
Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a spus joi prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea palestiniana Hamas si a propus ca autoritatile americane sa se ocupe de medierea conflictului pentru incetarea ostilitatilor, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

Statele Unite avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Statele Unite sunt pregatite sa impuna imediat noi sanctiuni Rusiei, daca Moscova refuza intreruperea legaturilor cu separatistii din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Barack Obama se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si Hamas

Presedintele american, Barack Obama, i-a spus joi premierului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea islamista palestiniana Hamas si a propus medierea Statelor Unite pentru incetarea ostilitatilor.

Presedintele Barack Obama, servit cu marijuana intr-un bar din Colorado

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN.

Barack Obama: SUA ar putea suspenda ajutorul acordat Afganistanului, in cazul unor violente

Presedintele american Barack Obama a anuntat marti ca Statele Unite ar putea retrage ajutorul financiar Afganistanului, daca cei doi candidati la prezidentiale, Abdullah Abdullah si Ashraf Ghani, nu vor face tot ce le sta in putinta pentru a opri violenta sau actiunile din afara cadrului constitutional, relateaza Reuters.

Presedintele SUA Barack Obama a nominalizat un nou ambasador pentru Rusia

Diplomatul John Teft a fost nominalizat de presedintele Barack Obama pentru postul de ambasador american inRusia, scrie AFP. Casa Alba a facut un apel, dupa nominalizare, adresat Congresului, pentru ca Teft.

Barack Obama, ademenit cu marijuana intr-un bar din Colorado

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN.

Colorado: Un barbat a incercat sa-i ofere marijuana presedintelui Barack Obama

Presedintele Barack Obama a primit oferta de a fuma marijuana in timp ce se afla intr-un bar din statul Colorado, liderul de stat refuzand oferta, scrie Washington Times. Un barbat a incercat sa-i ofere.

VIDEO! Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama. Reactia presedintelui

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana presedintelui SUA, Barack Obama, intr-un bar din Denver, statul Colorado, dar liderul american a ras si a refuzat, afirma surse citate de CNN, informeaz.

VIDEO si FOTO: Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama

Un barbat a incercat sa ii ofere marijuana lui Barack Obama intr-un bar.

Xi Jinping: O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru pentru intreaga lume

O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru nu doar pentru cele doua tari, ci si pentru intreaga lume, a declarat miercuri presedintele chinez Xi Jinping, care a facut apel la respect reciproc, in prima zi a negocierilor la nivel inalt dintre cele doua superputeri, scrie BBC News.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )