Libnet.ro
UNICEF

21:15

Un barbat de 35 de ani, gasit spanzurat intr-o camera de camin

Antena3 Antena3,
Un barbat de 35 de ani, gasit spanzurat intr-o camera de camin

Un tanar de 35 ani si-a pus capat zilelor intr-o camera de camin din Iasi. Barbatul a fost gasit spanzurat. continuă pe Antena3

Imagine macabra pe Somes, marti dimineata, in Cluj. Trupul neinsufletit al unui barbat de vreo 35 de ani a fost scos din apa

Un barbat de vreo 35 de ani, a carui identitate nu se stie inca, a fost scos, marti dimineata, din Somesul Mic, in zona strandului Sun din Cluj-Napoca. Din primele cercetari, oamenii legii spun ca trupul neinsufletit al barbatului se afla de ceva vreme in apa.

Un copil, gasit mort intr-un centru de plasement

E ancheta intr-un centru de plasament din Brasov dupa ce unul dintre copiii internati acolo a fost gasit mort in patul in care dormea. Baiatul de 13 ani s-a nascut cu grave probleme de sanatate. Chiar si asa, mama lui nu se poate impaca la gandul ca fiul ei s-a stins subit si asteapta explicatii.

Minor de 13 ani, gasit mort la Complexul de Reabilitare Scolara Bradet

Ancheta a procurorilor brasoveni dupa ce un baiat de 13 ani a fost gasit mort in patul luilaComplexul de Reabilitare Scolara din Bradet municipiul Sacele).

Minor de 13 ani gasit mort la Complexul de Reabilitare Scolara Bradet

Ancheta a procurorilor brasoveni dupa ce un baiat de 13 ani a fost gasit mort in patul luilaComplexul de Reabilitare Scolara din Bradet municipiul Sacele).

Un document de 1.500 de ani gasit in Turcia loveste in inima crestinismului: Iisus nu a fost...

O carte veche de aproximativ 1. 000 de ani a fost descoperita in Turcia. Documentul a fost descoperit in anul 2000 si pastrat secret, sustine publicatia National Turk, si contine.

Tragedie in cartierul bucurestean Drumul Taberei. Fetita de trei ani, gasita moarta intr-un apartament

O tragedie a avut loc marti seara, in Capitala, in cartierul Drumul Taberei, acolo unde o fetita de doar trei ani a fost gasita moarta in casa, alaturi de mama sa, care era plina de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )