Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Antena3 Antena3,
Un barbat de 63 de ani din Prahova a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 70

Un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Prahova a murit, duminica, din cauza gripei, informeaza Institutul de Sanatate Publica, precizand ca acesta avea conditii medicale preexistente si nu era. continuă pe Antena3

Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 64. Ultima VICTIMA, un barbat de 51 de ani din Prahova

Gripa continua sa faca victime. Bilantul romanilor ucisi de virusul gripal a ajuns la 64. inca o persoana a murit, vineri, din cauzagripei, potrivit unei informari de vineri a Centrului National de.

Doliu in lumea fotbalului! Un jucator din Prahova a murit la doar 26 de ani

Un judecator de fotbal de doar 26 de ani din Prahova, Mihai Vlad, a murit. Fotbalistul, care a jucat la Intersport Filipesti, devenita Viitorul Aricestii Rahtivani, sau Prahova Tinosu, s-a stins din viata din.

Alti doi barbati au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 63

Doi barbati in varsta de 57 de ani si 46 de ani din Capitala, respectiv judetul Arges, au murit miercuri din cauza gripei, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica INSP). Numarul deceselor a ajuns, de la inceputul sezonului, la 63, relateaza Mediafax.

Alte doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor cauzate de gripa in acest sezon ajunge la 63

Alte doua persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre doibarbati din Bucuresti si Arges, care nu erau vaccinati antigripal. Acesti pacienti aveauconditii medicale.

INSP: 69 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 69, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

inca persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 64

O alta persoana a murit din cauza gripei, numaruldeceselor ajungand la 64, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

Alte trei persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 61

Alte trei persoane au murit din cauza gripei, de data aceasta fiind vorba despre trei barbati din Iasi, Vrancea si Hunedoara, care nu erau vaccinati antigripal. Dintre acesti pacienti, doar unul nu avea conditii medicale preexistente. Numarul deceselor din cauza virusului a ajuns la 61, relateaza Mediafax.

Adolescenta de 17 ani din Barlad, talharita si muscata de un barbat care a vrut sa-i fure telefonul

O adolescenta de 17 ani din Barlad a fost talharita si muscata de un barbat care a vrut sa-i fure telefonul mobil. Acesta a incercat sa sustraga dispozitivul si vazand ca reuseste, a muscat-o de.

Explozie PUTERNICA intr-o casa din Prahova. BILANTUL VICTIMELOR

Intr-o casa din Prahova s-a produs oexplozieputernicaneurmata de incendiu la osoba. Doi tineri au fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )