Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barbat de 66 de ani, tinut in sclavie de doi soti din Sebes. Victima era sechestrata intr-un grajd, batuta si fortata sa munceasca

B1 B1,
Barbat de 66 de ani, tinut in sclavie de doi soti din Sebes. Victima era sechestrata intr-un grajd, batuta si fortata sa munceasca

Doi soti din Sebes au profitat de starea de vulnerabilitate a unui barbat de 66 de ani si l-au tinut in sclavie. L-au obligat sa munceasca in gospodaria lor, ocazional sa cerseasca pe la biserici, si-l. continuă pe B1

Arest la domiciliu la aceeasi adresa cu cea din buletinul victimei. Cei doi soti din Sebes care au tinut un batran in sclavie s-au intors in casa ororilor

Cei doi soti din Sebes retinuti de procurori DIICOT Alba Iulia pentru trafic de persoane dupa ce au tinut un batran in scalvie si l-au obligat sa cerseasca au primit masura arestului la domiciliu.

La 70 de ani, retinut pentru trafic de persoane. Cum au obligat doi soti din Sebes un batran sa cerseasca la biserici

Doi soti in varsta de 70 si de 58 de ani au fost retinuti de procurori DIICOT Alba Iulia pentru trafic de persoane. Acestia au oblugat un batran de 66 de ani sa cerseasca.

Doi soti din Cernavoda au fost gasiti morti in casa! Fiica lor a deschis usa apartamentului de dimineata si...

Doi soti, in varsta de 71 si respectiv 76 de ani, au fost gasiti decedati, luni, in propria locuinta din orasul Cernavoda, de catre fiica lor, cea care a si alertat autoritatile, informeaza un.

Doi medici din Slatina, condamnati definitiv pentru uciderea din culpa a unui pacient

Doi medici din Slatina-Olt au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru uciderea din culpa a unui copil in varsta de noua ani. Sentinta es.

VIDEO Barbat tinut in sclavie si obligat sa cerseasca de o familie de romi din Sebes. Victima era batuta cu lantul iar noaptea era incuiata intr-un grajd

Doi soti in varsta de 70 si de 58 de ani au fost retinuti de procurori DIICOT Alba Iulia pentru trafic de persoane. Acestia au oblugat un batran de 66 de ani sa cerseasca.

Cernavoda: Doi soti au fost gasiti morti in baie

Un barbat din Cernavoda, in varsta de 76 de ani, si sotia sa, in varsta de 72 de ani, au fost gasiti morti in baia locuintei, de catre fiica lor. Se pare ca decesul ar fi survenit in urma.

Salaj: Doi soti, cercetati intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de MILIOANE DE EURO

Procurorii din Salaj par sa fi dat lovitura. Ei ii cerceteaza pe un barbat si sotia pentru evaziune fiscala intr-un dosar cu un prejudiciu estimat la aproximativ 13 milioane de lei circa 3 milioane de euro).

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru moartea unui copil de 9 ani

Medicii slatineni Mircea Tusciuc si Paul Iancu au fost condamnati, miercuri, la cate trei ani si sas.

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru ucidere din culpa

Din medici din Slatina au fost condamnati la cate trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, dupa ce au diagnosticat si tratat gresit un copil de noua ani. Decizia apartine.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )