Libnet.ro
UNICEF

22:15

Doi medici din Slatina, condamnati definitiv pentru uciderea din culpa a unui pacient

Antena3 Antena3,
Doi medici din Slatina, condamnati definitiv pentru uciderea din culpa a unui pacient

Doi medici din Slatina-Olt au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru uciderea din culpa a unui copil in varsta de noua ani. Sentinta es. continuă pe Antena3

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru ucidere din culpa

Din medici din Slatina au fost condamnati la cate trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa, dupa ce au diagnosticat si tratat gresit un copil de noua ani. Decizia apartine.

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare pentru moartea unui copil de 9 ani

Medicii slatineni Mircea Tusciuc si Paul Iancu au fost condamnati, miercuri, la cate trei ani si sas.

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa. Ei au gresit diagnosticul unui copil de 9 ani cu fractura de antebrat

Medicii Mircea Tusciuc si Paul Iancu din Slatina au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova la cate trei ani si jumatate de inchisoare cu executare intr-un dosar in care au fost inculpati sub acuzatia de ucidere din culpa. Decizia instantei este definitiva.

Germania: Romani condamnati la inchisoare cu executare pentru uciderea unei capre de Angora

Un tribunal din Germania a condamnat doi romani la inchisoare cu executare pentru ca au ucis o capra de Angora, informeaza Deutsche Welle. in februarie, ei au omorat o capra de Angora din parcul be.

Cinci medici din Ceadar-Lunga, retinuti pentru eliberarea certificatelor de sanatate mai multor taximetristi, fara a-i supune verificarilor medicale

Mai multi medici din cadrul Centrului de Sanatate din orasul Ceadar-Lunga au fost escortati la sediul CNA, pentru a anuntati ca sunt banuiti de trafic de influenta si corupere pasiva. Acestia sunt documentati pentru ca ar fi eliberat unor taximetristi certificate medicale, contra plata, fara ca soferii sa fie supusi verificarilor necesare.

Barbat de 66 de ani, tinut in sclavie de doi soti din Sebes. Victima era sechestrata intr-un grajd, batuta si fortata sa munceasca

Doi soti din Sebes au profitat de starea de vulnerabilitate a unui barbat de 66 de ani si l-au tinut in sclavie. L-au obligat sa munceasca in gospodaria lor, ocazional sa cerseasca pe la biserici, si-l.

Mobilizare exemplara in cazul batranului BATUT CRUNT de doi tineri din Brasov. Un medic a strans bani din donatii pentru ajutorarea sa: Oameni! (FOTO, VIDEO)

Cazul batranului din Brasov batut de doi tineri l-a impresionat peste masura pe un medic bucurestean. Vasi Radulescu a anuntat pe o retea de socializare ca a strans aproape 20. 000 de lei din donatii pentru.

Alba: 11.000 de EURO din banii publici, aruncati pentru postari pe facebook si instagram

Consiliul Judetean Alba este protagonistul unei controverse de proportii, dupa ce presa din Alba a s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )