Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat a amenintat cu un cutit trecatorii, in centrul Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a amenintat cu un cutit trecatorii, in centrul Capitalei

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multe persoane in Capitala, acesta fiind, in final, imobilizat de politisti si dezarmat. Potrivit sindicatului EUROPOL, barbatul este cunoscut cu probleme psihice, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad. Ce se intampla in centrul Capitalei

Un incident deosebit de periculos s-a produs in cursul zilei de vineri, 22 noiembrie. Fenomenele extreme, in special valul de aer polar instalat inca de miercuri, da batai de cap bucuresenilor. Ce s-a intamplat din cauza ploii si a vantului puternic? Pericol in Bucuresti! Vremea a facut prapad in centrul Capitalei Conform Inspectoratului pentru Situatii .

Schela desprinsa de pe un bloc din centrul Capitalei: Bucatile de metal au cazut peste 2 autoturisme (FOTO)

Bucati dintr-o schela de la o cladire din centrul Capitalei au cazut peste 2 autoturisme in aceasta dimineata. Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar echipe ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )