Libnet.ro
UNICEF

15:30

Barbat din Alexandria, cercetat de politisti dupa ce ar fi violat o tanara de 19 ani

România Liberă România Liberă,
Barbat din Alexandria, cercetat de politisti dupa ce ar fi violat o tanara de 19 ani

Un barbat de 22 de ani este cercetat de politisti pentru viol si lipsire de libertate, dupa ce o tan. continuă pe România Liberă

Teleorman: O fata de 19 ani care a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata si sechestrata, gasita intr-un apartament din Alexandria. Dosar penal pentru presupul agresor

Un barbat de 22 de ani este cercetat de politisti pentru viol si lipsire de libertate, dupa ce o tanara de 19 ani a sunat, joi dimineata, la 112, anuntand ca a fost violata si este sechestrata intr-o locuinta din municipiul Alexandria, fara sa precizeze adresa, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman, potrivit Teleorman.

Adolescenta sechestrata si violata intr-un apartament din Alexandria. A fost gasita la 90 de minute de la apelul dat la 112

Un alt caz socant a avut loc in Romania. O tanara a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata si violata intr-un apartament din Alexandria. Politistilor le-a luat o ora si jumatate sa ajunga la.

Sibiu: Barbat din Medias, retinut pentru ca a determinat o minora sa se prostitueze

Un barbat din Medias a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de proxenetism, dupa ce ar fi obli.

Un barbat din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Cand femeia a deschis usa, a inceput cosmarul vietii ei

Un barbat de 50 de ani din Arad a chemat o tanara pentru a-i face curatenie in casa. Acesta a fost arestat preventiv dupa ce femeia l-a acuzat ca asechestrat-o si apoi a violat-o. Femeia s-ar fi.

Sinteza zilei. Tanara de 19 ani sechestrata intr-un apartament din Alexandria povesteste cosmarul prin care a trecut

O tanara de 19 ani a sunat, joi, la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata si violata intr-un apartament din municipiul Alexandria, fara sa poata sa indice adresa exacta, Fata le-a spus politistilor.

Un barbat din Fetesti, arestat preventiv dupa ce a talharit o batrana

Politistii din Fetesti au identificat si retinut pentru 24 de ore, un barbat de 37 de ani, cercetat pentru savarsirea unei infractiuni de talharie calificata asupra unei femei, in varsta de 73 de ani. Ulterior, magistratii au dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile a suspectului.

Adolescenta de 16 ani din Zalau, batuta si violata in plina strada la comanda unei fetite de 13 ani. Dupa agresiune, tanara a fost din nou umilita

Caz de-a dreptul socant petrecut in Zalau! O adolescenta de 16 ani a fost batuta si violata in plina strada la comanda unei alte fete de doar 13 ani. Fata a ajuns in stare grava la spital, dupa ce .

Alt caz socheaza Romania! Un barbat din Prahova si-a injunghiat sotia pe strada, iar apoi a fost gasit spanzurat

Un barbat de 39 de ani si-a injunghiat sotia pe strada, femeia ajungand la spital cu mai multe leziuni, iar apoi s-a spanzurat, informeaza, miercuri, IPJ Prahova. in seara zilei de 24 septembrie 2019,.

Alt caz socheaza Romania! Un barbat din Prahova si-a injunghiat sotia pe strada, iar apoi s-a spanzurat

Un barbat de 39 de ani si-a injunghiat sotia pe strada, femeia ajungand la spital cu mai multe leziuni, iar apoi s-a spanzurat, informeaza, miercuri, IPJ Prahova. in seara zilei de 24 septembrie 2019,.

Stirile ProTV: Descoperirea uimitoare facuta de un barbat din Bacau cu detectorul de metale

Au fost descoperite ramasitele unui soldat roman din Primul Razboi Mondial. Un barbat in varsta de 37 de ani din Darmanesti, judetul Bacau, le-a descoperit cu ajutorul unui detector de metale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )