Libnet.ro
UNICEF

11:01

Sinteza zilei. Tanara de 19 ani sechestrata intr-un apartament din Alexandria povesteste cosmarul prin care a trecut

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Tanara de 19 ani sechestrata intr-un apartament din Alexandria povesteste cosmarul prin care a trecut

O tanara de 19 ani a sunat, joi, la 112 si a anuntat ca a fost sechestrata si violata intr-un apartament din municipiul Alexandria, fara sa poata sa indice adresa exacta, Fata le-a spus politistilor. continuă pe Antena3

Tanara de 19 ani, sechestrata si violata intr-un apartament. A reusit sa sune la 112

Politia a reusit, intr-un termen scurt, localizarea apelului desi tanara nu a indicat adresa exacta unde era sechestrata.

Teleorman: O fata de 19 ani care a sunat la 112 sa anunte ca a fost violata si sechestrata, gasita intr-un apartament din Alexandria. Dosar penal pentru presupul agresor

Un barbat de 22 de ani este cercetat de politisti pentru viol si lipsire de libertate, dupa ce o tanara de 19 ani a sunat, joi dimineata, la 112, anuntand ca a fost violata si este sechestrata intr-o locuinta din municipiul Alexandria, fara sa precizeze adresa, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Teleorman, potrivit Teleorman.

Barbat din Alexandria, cercetat de politisti dupa ce ar fi violat o tanara de 19 ani

Un barbat de 22 de ani este cercetat de politisti pentru viol si lipsire de libertate, dupa ce o tan.

Baietelul infiat de Gigi Becali a implinit 19 ani. Cum arata si cu ce se ocupa Marian: El imi poarta de grija si e ingerul meu pazitor (FOTO)

Marian Ursea, baietelul pe care Gigi Becali l-a infiat in 2013, a ajuns un tanar in toata regula. GALERIE FOTO Acesta are acum 19 ani si spune ca finantatorul FCSB a fost si este ingerul pazitor.

El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali. Are 19 ani acum si e o mica vedeta

Gigi Becali are trei fete alaturi de sotia sa, Luminita: Teodora, Alexandra si Cristina. Pe langa cele trei flori, latifundiarul mai are un fiu adoptiv, care a ajuns la 19 ani si este o mica vedeta. El este fiul adoptiv al lui Gigi Becali in anul 2012 se spunea povestea lui Marian Ursea, un baietel .

Andrei, tanarul care a pierit in accidentul cumplit din Sibiu, abia implinise 19 ani. in ce masina se afla cu prietenii lui in momentul tragediei

Andrei Grosu, tanarul care abia implinise varsta de 19 ani, si-a pierdut viata in accidentul tragic petrecut noaptea trecuta pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu. Alti doi prieteni se aflau in.

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti intr-un accident rutier

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei.

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti dupa ce masina lor a intrat intr-un stalp

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei, intr-un stalp din orasul Sibiu, scrie Mediafax.

Sinteza zilei. Rasturnare de situatie in cazul Caracal!

Inca o adolescenta sechestrata, inca un viol! De ce a fost nevoie de o ora si jumatate pentru localizarea victimei? Absolut revoltator! in aceasta seara, de la ora 21. informatii socante despre.

Sinteza zilei. Ruda a lui Dinca, implicata in trafic de persoane: Ne duce in Italia, ne cazeaza si iesi la produs - CAMERA ASCUNSA

Jurnalista Evghenia Kironaki, membra a echipei in premiera, a reusit sa vorbeasca cu cuscrul lui Gheorghe Dinca. Individul a crezut ca Evghenia este o tanara pe care ar putea sa o racoleze pentru a o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )