Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat din Arges a fost amendat cu 13.000 de lei pentru incalcarea repetata a ordonantelor militare. Ce infractiuni comise au generat amenda record

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Arges a fost amendat cu 13.000 de lei pentru incalcarea repetata a ordonantelor militare. Ce infractiuni comise au generat amenda record

Un barbat din Arges a fost amendat cu 13. 000 de lei pentru ca a incalcat in mod repetat prevederile ordonantelor militare. continuă pe Adevărul

Un barbat din Fetesti, amendat cu 5.000 de lei pentru comert ilegal de masti

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au sanctionat cu amenda in valoare de 5. 000 de lei un operator economic din Fetesti, care comercializa masti de protectie si manusi chirurgicale cu incalcarea prevederilor legale.

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins. Proprietarul a fost amendat cu 115.000 lei si s-a ales cu plangere penala

Incendiul de la fosta ferma de porci din Peris a fost stins joi, in jurul orei 14. 00, dupa mai bine de 48 de ore de la momentul in care a izbucnit. Proprietarul terenului a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei. De asemenea, SC Klevek Company SRL s-a ales si cu plangere penala, anunta Ministerul Mediului. Operatorului i-au fost dispuse masuri de ecologizare a perimetrului, cu termen de finalizare 30 iunie 2020. Cu putin timp in urma incendiul a fost stins de echipele ISU. Zona este inca supravegheata de doua autospeciale si de laboratorul mobil de monitorizare a calitatii aerului.

Brailean amendat cu 20.000 de lei dupa ce a anuntat la 112 ca a fost lovit de un consatean

Patru braileni au fost amendati cu cate 20. 000 de lei fiecare dupa ce au fost prinsi circuland pe strada fara motiv. Unul dintre cei sanctionati este chiar barbatul care a anuntat la 112 ca a fost lovit cu pumnul de un consatean.

Plangere penala si amenda de 115 de mii de lei pentru Poluarea din Peris

Proprietarul fostei ferme de porci din localitatea Peris, judetul Ilfov, a fost amendat de comisarii Garzii Nationale de Mediu cu suma de 115. 000 lei pentru incendiul produs in ultimele doua zile si care a afectat puternic aerul din zona de nord a Bucurestiului, a anuntat, astazi, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor.

Vlad Voiculescu afirma ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu afirma, joi, ca Primaria Bucuresti a platit peste 4,8 milioane de lei pentru reclama la radio si TV, bani cu care se puteau cumpara cel putin 385. 665 masti FFP2 pentru spitalele aflate in subordinea institutiei. Momente ca astea ne aduc aminte un lucru simplu: coruptia ucide, afirma Voiculescu.

Clujean amendat cu 1.000 de lei pentru o postare pe Facebook despre primarul localitatii

Un clujean a fost amendat cu 1. 000 de lei de un agent al Politiei Locale pentru ca a adresat cuvinte jignitoare primarului. Haideti sa-l bombardam pe netrebnic cu mesaje, este mesajul care i-a atras sanctiunea.

Centrul de dializa din Alba Iulia unde s-au imbolnavit 10 persoane cu noul coronavirus, amendat cu 30.000 de lei

Centrul de Dializa Alba, unde au fost inregistrate 10 cazuri de imbolnavire cu noul tip de coronavirus a fost amendat de Directia de Sanatate Publica Alba.

Barbat din Arges retinut dupa ce a luat pe capota masinii concubina si inca o femeie pe o distanta de zeci de metri

Un barbat de 29 de ani din comuna argeseana Calinesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a purtat pe capota masinii pe concubina si inca o femeie care incerca sa salveze concubina.

Un barbat din Sibiu a fost retinut, dupa ce i-a dat foc concubinului sotiei sale

Un barbat din Sibiu a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce i-a dat foc concubinului sotiei sale, v.

VIDEO Carantina cu droguri la Galati. Un barbat intors din Anglia a fost surprins de jandarmi cu substante vegetale in camera unde era cazat

Un barbat din Galati, recent intors din Anglia si aflat in carantina institutionalizata, a fost depistat de catre jandarmi cu substante vegetale in camera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )