Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Botosani a fost prins de politie dupa ce a furat poarta unei biserici

B1 B1,
Un barbat din Botosani a fost prins de politie dupa ce a furat poarta unei biserici

Un barbat, in varsta de 31 de ani, a furat poarta unei Biserici din Botosani, acesta fiind prins, la scurt timp, de politisti. Barbatul, din localitatea Unteni, fost surprins dupa ce a. continuă pe B1

Sylvester Stallone, in centrul unui nou scandal sexual. Actorul este investigat de politie dupa ce o femeie a reclamat ca a fost violata de acesta

Sylvester Stallone este investigat de politie dupa ce o femeie a depus o plangere ca ar fi fost violata de acesta in urma cu peste 20 de ani. Departamentul de Politie din Santa Monica a anuntat.

Un sofer de TIR a fost prins de politisti in timp ce circula pe interzis, fiind si sub influenta alcoolului

Un sofer de TIR a fost prins de politisti marti spre miercuri noaptea circuland pe sens interzis in centrul municipiului Braila. Barbatul de 38 de ani venise din Turcia si se indrepta.

Un barbat din Teleorman a fost arestat dupa ce a furat cutia milei de la o manastire din Galati

Un barbat de 33 de ani, din Teleorman, a fost arestat preventiv dupa ce a furat dintr-o manastire din Galati cutia milei in care erau 395 de lei. Politistii au deschis dosar penal pentru furt calificat.

Accident socant in Capitala. Un barbat a fost prins sub rotile tramvaiului

Accident socant in Capitala. Un barbat de aproximativ 50 de ani a fost lovit de tramvai in cartierul Titan. Omul incerca sa treaca peste sinele de tramvai printr-o gaura facuta in gardul care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )