Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un barbat din Bucuresti a inregistrat o adolescenta de 13 ani in ipostaze fierbinti, dupa care i-a cerut sa intretina relatii intime cu el. insa, nu s-a oprit aici

Antena3 Antena3,
Un barbat din Bucuresti a inregistrat o adolescenta de 13 ani in ipostaze fierbinti, dupa care i-a cerut sa intretina relatii intime cu el. insa, nu s-a oprit aici

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti este suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 13 ani, acesta fiind acuzat de act sexual cu un minor si pornografie infantila, ambele in forma continuata. De. continuă pe Antena3

O femeie din Bucuresti, condamnata la 17 ani de inchisoare, a fost prinsa in Spania

O femeie de 41 de ani din Bucuresti, condamnata la 17 ani de inchisoare, a fost arestata in Spania. in anul 2000, ea a participat la rapirea si sechestrarea a doi barbati, iar unul dintre ei a murit in urma vi.

Spitalul Universitar din Bucuresti promite ca va avea cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani

Spitalul Universitar din Bucuresti ar urma sa aiba cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani, a promis, marti, managerul unitatii medicale, Adriana Nica. in spitalele de stat din Romania functioneaza, in prezent, mult mai putine aparate de radioterapie decat este necesar, iar pacientii bolnavi de cancer care au indicatie de radioterapie asteapta uneori luni de zile pentru a avea acces la tratament.

Un barbat din Iasi a ucis-o pe iubita lui apoi s-a culcat langa ea. Detalii cutremuratoare despre crima

Caz cutremurator in Iasi! Scene surprinse dintr-un film de groaza s-au petrecut la Iasi, unde o femeie a fost ucisa cu brutalitate chiar de catre iubitul sau. Cum s-a ajuns la acest lucru? Un barbat si-a ucis cu sange rece iubita inainte de culcare, dupa care acesta s-a asezat in pat, inapoi langa ea. Ucigasul .

Mare atentie, in postul Craciunului! Motivul pentru care un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital

Medicii avertizeaza populatia sa aiba mare grija ce consuma in postul Craciunului. O atentie deosebita trebuie acordata carnii de peste si produselor din peste, care daca nu sunt gatite cum trebuie pot fi fatale pentru cei care le consuma. Un barbat din Iasi a ajuns in coma la spital dupa ce a mancat o conserva .

Barbat din Iasi, in coma cu botulism dupa ce a mancat o conserva de peste facuta in casa

Un barbat din Iasi este internat la Spitalul de Boli Infectioase, fiind diagnosticat cu botulism, dupa ce a mancat o conserva de peste preparata in casa. Acesta este in coma, internat in sectia de Anestezie Terapie Intensiva, transmite Mediafax.

Un barbat din Iasi este in coma dupa ce a mancat o conserva de peste: Am avut cazuri si de la zacusca, am avut cazuri si de la carnati!

Un barbat din Iasi a ajuns in stare grava la spital si acum este in coma dupa ce a mancat o conserva de carne preparata in casa. Carnea de peste tinuta in conditii improprii a favorizat aparitia unei.

Visuri la Cheie, 27 noiembrie, la PRO TV. Povestea Alexandrei din Comana, fetita de 12 ani parasita de mama

Editia de azi, 27 noiembrie, de la Visuri la Cheie, a surprins o poveste extrem de emotionanta. Este vorba despre Alexandra, fetita pe care chiar mama ei a uitat-o si a parasit-o. Visuri la Cheie, 27 noiembrie, la Pro TV Autocarul Visuri la Cheie a poposit, in editia de azi, 27 noiembrie, la Constanta. Dragos, .

Ministerul Sanatatii: Cele 3 spitale din Bucuresti fara apa calda si caldura au primit instiintari de la RADET la peste doua ore dupa sistarea agentului termic

Cele 3 spitale din Bucuresti care nu au apa calda si caldura timp de 24 de ore - Institutul Fundeni, Institutul Oncologic Al. Trestioreanu si Institutul pentru Boli Cardiovasculare C. Iliescu - au primit instiintari de la compania RADET la peste 2 ore dupa ce sistarile de agent termic au fost realizate, afirma prof. dr. Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Veste buna pentru soferi! Cea mai moderna PARCARE din Bucuresti a fost deschisa in Sectorul 4: Costul abonamentului, 10 lei luna (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei.

Situatie GRAVA: Trei spitale din Bucuresti raman fara apa calda si caldura

Criza apei calde si a caldurii din Bucuresti afecteaza trei spitale, printre care si cea mai mare unitate medicala din Capitala Fundeni, unde sunt internati 990 de pacienti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )