Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un barbat din Ilfov a pus la vanzare un obuz pe un site de vanzari. Politistii au deschis dosar penal

Antena3 Antena3,
Un barbat din Ilfov a pus la vanzare un obuz pe un site de vanzari. Politistii au deschis dosar penal

Politistii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in urma aparitiei pe un site de vanzari a unui anunt in care un barbat a pus spre vanzare un obuz, pe care. continuă pe Antena3

Barbat din Miercurea Ciuc, dat disparut la Costinesti. Politia este in alerta

Un barbat din Miercurea Ciuc a fost dat disparut de familie dupa ce au ajuns in vacanta, la Costinesti. Barbatul e cautat de familia de doua zile. Ultima data l-au vazut in zona falezei. Adalbert.

Un tnar din Ilfov s-a ales cu dosar penal dupa ce a ncercat sa vnda un obuz pe un site, pentru 4.000 de euro. El va fi cercetat n libertate

Un barbat in varsta de 24 de ani din Cernica, judetul Ilfov, s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor dupa ce a incercat sa vanda un obuz pe un site online de cumparaturi, la pretul de 4. 000 de euro. Tanarul nu a fost retinut, el fiind cercetat in stare de libertate.

Un barbat din Iasi i-a taiat stomacul fratelui si s-a facut nevazut

Situatie socanta in Iasi. Un barbat i-a taiat stomacul fratelui mai mic pe care l-a abandonat in agonie. Cu ultimele puteri, omul si-a sunat mama si a fost transportat in stare grava la.

Sfarsit dramatic pentru un barbat din Busteni. Un angajat al Castelului Cantacuzino a murit

Un angajat al Castelului Cantacuzino din Busteni a murit joi, dupa ce a cazut intr-o fantana. Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta SJA) Prahova, barbatul, in varsta de 64 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )