Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un tnar din Ilfov s-a ales cu dosar penal dupa ce a ncercat sa vnda un obuz pe un site, pentru 4.000 de euro. El va fi cercetat n libertate

Hotnews Hotnews,
 Un tnar din Ilfov s-a ales cu dosar penal dupa ce a ncercat sa vnda un obuz pe un site, pentru 4.000 de euro. El va fi cercetat n libertate

Un barbat in varsta de 24 de ani din Cernica, judetul Ilfov, s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor dupa ce a incercat sa vanda un obuz pe un site online de cumparaturi, la pretul de 4. 000 de euro. Tanarul nu a fost retinut, el fiind cercetat in stare de libertate. continuă pe Hotnews

Un barbat din Ilfov a pus la vanzare un obuz pe un site de vanzari. Politistii au deschis dosar penal

Politistii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in urma aparitiei pe un site de vanzari a unui anunt in care un barbat a pus spre vanzare un obuz, pe care.

Dosar penal pentru ucidere din culpa deschis de Politie dupa ce un barbat i s-a facut rau in fata Spitalului Rovinari si a murit

Politistii din Gorj au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpa, dupa ce in noaptea de joi spre vineri unui barbat i s-a facut rau in fata spitalului din Rovinari, fiind transportat la unitatea me.

Dosar penal pentru distrugere dupa ce un turist si-a scris numele pe Coloana Infinitului

Coloana Infinitului a fost vandalizata de un turist care si-a scris numele pe opera lui Constantin Brancusi. Politistii din Gorj au intocmit un dosar penal in rem pentru distrugere si il cauta pe autor, transmite Mediafax.

Tudorel Toader are DOSAR PENAL! Ministrul Justitiei, acuzat de ABUZ iN SERVICIU

Tudorel Toader are dosar penal de abuz in serviciu . Pe numele ministrului de Justitie a fost declansata urmarirea penala in rem, sa inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), anunta Federatia.

Olguta Vasilescu acuza ca are dosar penal pentru ca a semnat o ordonanta de urgenta

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, vineri, ca este vizata intr-un dosar penal pentru ca ar fi semnat o ordonanta de urgenta prin care limita cresterea pensiilor militare. Sunt singurul.

Perchezitii in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de 2.200.000 de euro

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice fac, vineri, 14 perchezitii si 10 controale, in Bucuresti si Ilfov, la mai multe persoane banuite de crearea unui prejudiciu de 2. 000 de.

Dosar penal pentru zgarierea Coloanei fara de Sfarsit

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Gorj s-au autosesizat cu privire la deteriorarea Coloanei fara de Sfarsit.

Dosar penal de inselaciune pentru o firma de turism care si-a pacalit clientii. 87 de romani au depus plangeri penale

La doua saptamani de cand au fost pacaliti de o firma de turism, zeci de pagubiti din judetul Ialomita au dat cu subsemnatul la Politie. 87 de persoane au depus 15 plangeri penale impotriva societatii Terra Tourism care le-a promis vacante in strainatate, dar pe 22 iunie si-a anuntat insolventa.

Sinteza zilei. Documente exclusive din ancheta in care Kovesi a fost audiata

In ianuarie 2017, procurorii de la Parchetul General deschideau un dosar penal dupa ce in presa a aparut o inregistrare in care Traian Basescu vorbeste despre informatii pe care le-ar fi primit in legatura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )