Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Hotnews Hotnews,
 Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. continuă pe Hotnews

Un barbat a fost lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

UPDATE Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat in fata metroului la statia Crangasi din Capitala

Un barbat a fost lovit de metrou, sambata, la statia Crangasi. Potrivit primelor informatii, barbatul s-a aruncat pe linie cand trenul a ajuns in dreptul sau. Barbatul a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru Mediafax seful Unitatii de Primiri Urgente de la SUUB, Andrei Georgescu.

UPDATE Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala a murit la spital

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti, Daniel Vasile. Barbatul ar fi incercat sa se sinucida.

Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi din Capitala a murit la spital

Barbatul ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a a murit la Stipalul Universitat de Urgenta din Bucuresti. Acesta ar fi incercat sa se sinucida.

Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat pe sinele de metrou, la statia Crangasi din Capitala

UPDATE: 10:40: Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a.

Un barbat s-a aruncat pe sinele de metrou, la statia Crangasi din Capitala

Un barbat s-a aruncat, sambata dimineata, pe sinele de metrou de la statia Crangasi, in incercarea de a se sinucide, relateazaB1 TV. Circulatia trenurilor este oprita. Echipajele smurd au ajuns pe.

Un barbat A FOST RANIT de metrou, la statia Crangasi

Un barbat a fost ranit grav dupa ce a cazut pe sine si a fost lovit de metrou, la statia Crangasi, a declarat sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

UPDATE: Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi A MURIT

UPDATE:Barbatul lovit de metrou la statia Crangasi a fost scos de sub garnitura de tren si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a.

VIDEO A scapat fara nicio rana dupa ce a fost lovit de o masina

Un ciclist a fost lovit extrem de puternic de o masina in timp ce mergea prin Londra a reusit sa scape nevatamat. Clipul video a fost postat pe Youtube chiar de victima.

Marea Britanie: Un ciclist a scapat nevatamat dupa ce a fost lovit de o masina (VIDEO)

Un ciclist a fost lovit de o masina, in timp ce mergea pe strazile dinLondra,Marea Britanie, insa a reusit sa scape nevatamat, relateaza HotNews. Filmuletul a fost postat pe Youtube chiar de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )