Libnet.ro
UNICEF

23:15

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Antena3 Antena3,
Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor. A lovit intentionat cu masina un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a lovit cu masina intentionat un barbat pe un bulevard din oras. Barbatul s-a enervat pentru ca preotul care se afla la volan nu. continuă pe Antena3

Preot din Pitesti, retinut dupa ce a lovit cu masina, in mod intentionat, un barbat

Un preot din Pitesti a fost retinut, marti, de politisti, pentru tentativa de omor, dupa ce a lovit .

Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

In urma audierilor care au avut loc la Procuratura Anticoruptie, Ion Druta, presedintele Curtii Supreme de Justitie, a fost retinut pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, exista banuiala rezonabila de comitere a faptei de imbogatire ilicita, transmite IPN.

Juramantul betivului dintre un barbat si un preot din Satu Mare: Nu pune alcool in gura lui, in afara de un litru de bere pe zi

Un barbat din Tasnad care are probleme cu alcoolul a jurat in fata preotului ca nu va mai bea mai mult de un litru de bere pe zi. Preotul de la parohia ortodoxa Tasnad, din judetul Satu Mare, a inregistrat juramantul si i-a dat barbatului chiar si o adeverinta. Barbatul a jurat in fata preotului .

Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova anunta ca Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut in urma audierii din aceasta seara. Procuratura sustine ca la perchezitia efectuata la biroul si domiciliului acestuia au fost gasite obiecte de natura sa confirme comiterea faptei de imbogatire ilicita, dar nu aduce precizari concrete, potrivit Unimedia. ro.

Mai ceva ca-n Evul Mediu: la Universitatea Pitesti a fost inaugurat un paraclis ortodox prezentat ca laborator

Cu doua zile inainte de deschiderea anului universitar, la Universitatea din Pitesti a fost inaugurat un paraclis ortodox. Investitia a fost prezentata drept laborator intr-o postare facuta pe Facebook de catre rectorul universitatii, Dumitru Chirlesan. Postarea a devenit virala, avand sute de like-uri si zeci de distribuiri.

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Rovana Plumb contraataca dupa ce a fost respinsa pentru functia de comisar european de Comisia JURE: E o decizie profund incorecta. Sageti catre Iohannis si Ciolos

Rovana Plumb contraataca dupa ce Comisia JURI din Parlamentul European i-a respins defintiv candidatura pentru postul de comisar european pe Transporuri. Plumb sustine ca decizia este profund incorecta, iar in.

Bursa din Tokyo curteaza Aramco pentru IPO-ul international

Tokyo Stock Exchange TSE - Bursa de Valori din Tokyo) planuieste sa convinga gigantul petrolier saudit Aramco sa isi listeze pe aceasta piata actiunile in cadrul componentei internationale din viitoarea sa oferta publica initiala IPO).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )