Libnet.ro
UNICEF

07:30

Un barbat israelian a fost arestat dupa ce postarea sa de buna dimineata de pe Facebook a fost tradusa atacati-i

Hotnews Hotnews,
 Un barbat israelian a fost arestat dupa ce postarea sa de buna dimineata de pe Facebook a fost tradusa atacati-i

Politia israeliana a arestat si apoi a eliberat un barbat din Palestina, dupa ce algoritmii de la baza Facebook au tradus in mod eronat mesajul sau de buna dimineata cu atacati-i, ne informeaza phys. org. continuă pe Hotnews

Un barbat palestinian a fost arestat dupa ce postarea sa de buna dimineata de pe Facebook a fost tradusa atacati-i

Politia israeliana a arestat si apoi a eliberat un barbat din Palestina, dupa ce algoritmii de la baza Facebook au tradus in mod eronat mesajul sau de buna dimineata cu atacati-i, ne informeaza phys. org.

A fost arestat dupa ce a postat Buna dimineata pe Facebook. Care este explicatia politistilor

Politia israeliana a arestat din greseala, apoi a eliberat un palestinian care postase pe Facebook Buna dimineata in araba, dupa ce algoritmul retelei de socializare a tradus eronat.

Un palestinian a fost arestat de autoritatile israeliene dupa ce Facebook a tradus eronat mesajul sau de buna dimineata cu atacati-i

Politia israeliana a retinut un barbat dupa ce a detectat o postare amenintatoare pe profilul acestuia de Facebook. Totul a fost insa doar o mare greseala, reteaua sociala traducand eronat mesajul acestuia de buna dimineata.

A postat buna dimineata pe facebook si a fost arestat. Ce gafa a facut politia din Israel (FOTO)

Ceea ce postati uneori pe facebook poate fi interpretat gresit de catre autoritati si puteti ajunge la inchisoare. Este si cazul unui palestinian care a fost arestat din greseala de politia.

A postat buna dimineata pe facebook si a fost arestat. Ce gafa a facut politia (FOTO)

Ceea ce postati uneori pe facebook poate fi interpretat gresit de catre autoritati si puteti ajunge la inchisoare. Este si cazul unui palestinian care a fost arestat din greseala de politia.

Un palestinian a fost arestat pentru ca a scris un salut pe Facebook

Politia israeliana a arestat din greseala, apoi a eliberat un palestinian care postase pe Facebook Buna dimineata in limba araba, dupa ce algoritmul retelei de socializare a tradus eronat mesajul sau.

Un recrutor al gruparii jihadiste Stat Islamic a fost arestat langa Sankt Petersburg

Un cetatean tadjik, acuzat ca este recrutor pentru organizatia Stat Islamic SI), a fost arestat in apropiere de Sankt Petersburg nord-vestul Rusiei), au facut cunoscut vineri surse concordante, potrivit AFP, scrie Agerpres.

VIDEO Cel putin o persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, intr-un mall din Polonia

Cel o persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un atac comis, vineri dupa-amiaza, de un individ inarmat cu un cutit intr-un mall din oraselul Stalowa Wola, situat in sud-estul Poloniei, afirma surse din cadrul servicilor de securitate citate de presa locala, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )