Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat s-a sinucis din cauza presiunilor facute de justitia romana

Antena3 Antena3,
Un barbat s-a sinucis din cauza presiunilor facute de justitia romana

Un barbat de 49 de ani s-a aruncat in fata metroului dupa ce a aflat ca va face puscarie. Sentinta in cazul acestuia a venit dupa ce barbatul, controlor CFR, a cazut in plasa a patru. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana din cauza ploii torentiale

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat, la ora transmiterii acestei stiri, pe DN1, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, din cauza numarului mare de masini, dar si a ploii torentiale,.

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

Terminal al aeroportului din Nisa, evacuat din cauza unui pachet suspect

Un terminal al aeroportului din Nisa a fost evacuat si incercuit de forte de securitate, din cauza unui pachet suspect, gasit in zona de imbarcare a Air France, informeaza RT.

Locatarii unui bloc din Campulung, evacuati din cauza mirosului puternic de gaze

Zeci de locatari ai unui bloc din municipiul Campulung, judetul Arges, intre care si o persoana cu handicap locomotor, au fost evacuati, luni, din cauza mirosului puternic de gaze, nefiind inregistrate persoane care sa aiba nevoie de asistenta medicala, transmite Mediafax.

Tragedie inainte de nunta. O femeie a murit inainte de a fi mireasa din cauza unei interventii chirurgicale nereusite (VIDEO)

Si-a dorit sa fie frumoasa in ziua nuntii, insa a sfarsit in mormant. Este povestea tragica a unei femei din Sibiu, care a murit la cateva saptamani dupa o banala.

Cand ducem prima data copilul la stomatolog: Din cauza durerilor din copilarie apar si temerile in viata de adult

Problemele stomatologice sunt, din nefericire, din ce in ce mai frecvente la copii, insa cea mai mare parte ar putea fi prevenite, spun specialistii, daca vizita la medic ar intra in rutina.

Pericol de explozie la Campulung! Un bloc intreg a fost evacuat din cauza mirosului puternic de gaze (VIDEO)

Un bloc intreg din Campulung a fost evacuat dupa ce locuitorii cladirii au sesizat autoritatile ca pe scara blocului este un miros puternic de gaze, potrivit B1 TV La un bloc de patru etaje se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )