Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie. Ghita este acuzat de dare de mita si spalare de bani. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani. CSM i-a suspendat pe cei doi procurori acuzati in acelasi dosar

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie. Ghita este acuzat de dare de mita si spalare de bani.

Sebastian Ghita trimis in judecata de procurorii DNA pentru 8 capete de acuzare

Procurorii DNA au trimis spre judecare dosarul in care deputatul Sebastian Ghita este acuzat de doua infractiuni de dare de mita, cumparare de influenta, spalare de bani, santaj, 2 infractiuni de.

Deputatul Sebastian Ghita, trimis in judecata alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie

Procurorii DNA Ploiesti l-au trimis in judecata miercuri, sub control judiciar pe cautiune, pe deputatul Sebastian Ghita, alaturi de fosti sefi din Parchet si Politie, potrivit agerpres. ro. Sebastian.

Deputatul Sebatian Ghita a fost trimis in judecata pentru dare de mita, cumparare de influenta, spalare a banilor si santaj

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis astazi in judecata pentru doua infractiuni de dare de mita, cumparare de influenta, spalare de bani, santaj si doua infractiuni de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii. Cazul se va judeca la Curtea Suprema.

Sebastian Ghita a fost trimis in judecata

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe deputatul Sebastian Ghita, pentru dare de mita, cumparare de influenta spalare a banilor, santaj si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Fostul primar al Ploiestiului Andrei Volosevici, trimis in judecata pentru coruptie, a refuzat testarea poligraf

Senatorul PNL Andrei Volosevici, fost primar al Ploiestiului, trimis in judecata pentru abuz in serviciu si trafic de influenta, ar fi refuzat sa fie supus testarii poligraf pe care unul dintre denuntatorii sai ar fi acceptat-o si ar fi trecut-o, au declarat, pentru Agerpres, surse apropiate dosarului.

Cum s-a desfasurat circul din comisia de afaceri europene. Ministrul Cristian Ghinea, chemat la audieri pentru a fi certat de Ana Birchall, Sebastian Ghita si Catalin Radulescu/ Ghinea, catre Ghita: Fraudati achizitiile publice prin firmele pe care le co

Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea a fost audiat timp de peste doua ore in comisia pentru afaceri europene, la propunerea presedintelui acestei comisii, deputata PSD Ana Birchall. Audierea vine ca urmare a scrisorii deschise a lui Ghinea de saptamana trecuta, cand a lansat un atac de o duritate fara precedent la adresa fostului premier Victor Ponta. La audieri a fost prezent si Sebastian Ghita, deputat PSD care nu face parte din comisie, dar care a venit sa inlocuiasca un alt membru. Ghita a fost vizat direct de scrisoarea lui Ghinea, care l-a acuzat pe fostul premier ca i-a dat marile contracte IT lui Ghita. Ghinea a reluat acuzatiile direct in fata lui Ghita si la audierile care s-au transformat intr-un circ, cu Birchall si mai multi membri ai comisiei atacandu-l pe Ghinea si intrerupandu-l cand raspundea la intrebari. Vezi in text filmul desfasurarii sedintei cu principalele momente si declaratii.

Atac DUR la ministrul Fondurilor Europene: Cele 10 intrebari ale lui Sebastian Ghita pentru Cristian Ghinea

Cei doi, Sebastian Ghita si ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, si-au declarat razboi unul celuilalt. Ghinea l-a acuzat pe Ghita de fraudarea achizitiilor publice prin firmele pe care le.

FOTO Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea: 750 de milioane lei in contracte din fonduri europene pentru firmele controlate de Sebastian Ghita - corpul de control al ministerului

Ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea l-a acuzat pe deputatul PSD Sebastian Ghita, in timpul audierilor de la comisia pentru afaceri europene la care Ghita a fost prezent, ca pe vremea guvernului Victor Ponta s-a luat decizia ca sistemul informatic sa se dezvolte cu resurse interne pe motiv ca asa se va reusi sa se evite achizitiile publice pe care deputatul le-ar frauda prin firmele pe care le controleaza. Ulterior, Ghinea a dat presei un raport preliminar de la corpul de control din sistemul SMIS Sistemul Unic de Management al Informatiei) in care prezinta date legate de aceste afirme. Potrivit acestui raport, in perioada 2010-2015 grupul de firme a fost beneficiar sau contractant pentru 750 milioane lei.

Contractele firmelor lui Sebastian Ghita, verificate de Corpul de Control al Ministrului Fondurilor Europene

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat, luni, ca a cerut Corpului de Control al ministerului sa verifice contractele firmelor controlate de deputatul Sebastian Ghita, potrivit DNA, dar si cele ale firmelor deputatului, afirmand ca a dat ordin pentru recuperarea sumelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )