Libnet.ro
UNICEF

21:45

Barbatii care te fac ceva mai fericita in pat. 5 zodii de top: Una este Rac

Adevărul Adevărul,
Barbatii care te fac ceva mai fericita in pat. 5 zodii de top: Una este Rac

In materie de specialisti in amor, in horoscop se remarca cinci zodii care fac din barbatii care s-au nascut in aceste semne adevarati maestri ai placerii. Nicio femeile nu le poate rezista, insa, abilitatile lor sunt diferite. continuă pe Adevărul

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

Amenda de 1.500 de lei pentru cei care fac asta cand sunt opriti de politistii de la Rutiera

Persoanele care refuza sa se legitimeze la solicitarea politistilor de la Brigada Rutiera risca sa primeasca o amenda de 1. 500 de lei. Legea care prevede acest lucru a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis la sfarsitul lunii octombrie si ii vizeaza si pe cei care nu se afla la volan si care refuza sa arate .

HOROSCOP. Care sunt cele mai atractive calitati ale fiecarei zodii

Fiecare nativ din zodiac se bucura de anumite calitati care ii atragpe cei din jur ca un magnet. Iata care sunt atuurile fiecarei zodii: HOROSCOP. Inteligenta, umorul, personalitatea-.

Vacile expuse la realitate virtuala fac laptele mai bun: de ce este normal sa fie asa

Poate cel mai ciudat experiment de care ai auzit in ultima perioada implica expunerea vacilor la realitate virtuala. Doar asa le mai poti duce pe camp la pascut, cand ai cateva mii intr-o.

Care este cel mai bun restaurant in Militari? (P)

Pentru a putea castiga aprecierea cat mai multor clienti, un restautant are nevoie de trei elemente esentiale, respectiv de o ambianta deosebita, un meniu diversificat, cu produse deosebite si de servire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )