Libnet.ro
UNICEF

06:45

TOP: 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Primele cladiri din lume au fost construite in urma cu 12. 000 de ani . De atunci si pana in zilele noastre am parcus un drum lung in crearea acestora: de la templele pentru zei, la muzee. wall-street. ro va prezinta, pe baza unui top realizat de. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Top 10 cladiri din lume pe care trebuie sa le vezi

Pe lista de dorinte a oricarei persoane ar trebui inclusa vizitarea celor mai vechi si spectaculoase constructii din lume. Publicatia americana Business Insider a intocmit un top al cladirilor care trebuie vazute macar o data in viata.

TOP 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Primele cladiri din lume au fost construite in urma cu 12. 000 de ani . De atunci si pana in zilele noastre am parcus un drum lung in crearea acestora: de la templele pentru zei, la muzee. wall-street. ro va prezinta, pe baza unui top realizat de.

FOTO: 20 de cladiri pe care trebuie sa le vezi macar o data in viata

Arhitectura este una dintre cele sapte arte ale lumii si poate fi considerata si una dintre cele mai vechi, din moment ce primele cladiri au fost construite in urma cu peste 12. 000 de ani in urma.

Danemarca: Cel putin 12 persoane au murit, din cauza infectiei cu bacteria Listeria

12 persoane au murit, in Danemarca, din cauza infectiei cu bacteria Listeria, care se gaseste intr-o rulada cu carne de porc, relateaza BBC News, conform Mediafax.

Cutremur de 5,1 in Ecuador. Cel putin doua persoane au murit si opt sunt ranite

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1, urmat de replici puternice, a avut loc marti la Quito si s-a soldat cu cel putin doi morti, muncitori la o cariera din regiunea capitalei, si opt raniti, au anuntat.

Cel putin 74 de civili au fost ucisi in trei zile, in confruntarile din regiunea Donetk

Cel putin 74 de civili au fost ucisi si 116 raniti, in decurs de trei zile, in luptele dintre rebelii prorusi si armata ucraineana, in regiunea Donetk, a anuntat joi Departamentul de sanatate al.

Danemarca: Cel putin 12 persoane au murit dupa ce au mancat carnati de porc cu Listeria

Cel putin 12 persoane au murit in Danemarca, fiind contaminate cu Listeria dupa ce au mancat carnatii de porc Rullepoelse, informeaza bbc. com. Carnatii, fabricati de o firma din Hedehusene, in apropiere de.

Top 10 latifundiari din Romania: cine sunt fermierii care au incasat cele mai mari subventii in agricultura

Cea mai mare exploatatie agricola din Romania ii apartine lui Constantin Dulute, un apropiat al altui mare latifundiar, Culita Tarata, insa intre primele zece suprafete de teren se numara si unele exploatate de investitori straini. Agentia pentru Plati si Interventie in Agricultura APIA) a furnizat HotNews. ro o lista cu primele 10 exploatatii agricole din Romania, enumerate in ordinea suprafetelor, impreuna cu subventiile primite in anul 2013.

Pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a cumpara un teren agricol

In conditiile in care interesul pentru agricultura se afla de cativa ani pe un trend ascendent, tot mai multi romani iau in considerare achizitia unui teren agricol pentru diferite culturi. ro a consultat specialistii casei de avocatura.

Vampiri energetici. Ce plante iti fac bine si de care trebuie sa te feresti

Nu exista om care sa nu se fi intalnit macar o data cu un vampir energetic. O persoana care, pur si simplu, sa-l sleiasca de puteri. Stiati, insa, ca si plantele pot fi vampiri energetici? Iata care sunt plantele de.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )