Libnet.ro
UNICEF

10:45

Barcelona a dat afara un jucator dupa cateva ore de la semnarea contractului

Online Sport Online Sport,
Barcelona a dat afara un jucator dupa cateva ore de la semnarea contractului

Situatie rarisima in fotbalul european mai ales la un club de talia celor de la FC Barcelona. Un jucator a fost pus pe liber la doar cateva ore dupa ce semnase contractul. continuă pe Online Sport

FC Barcelona a transferat un jucator, iar la doar cateva ore l-a dat afara

FC Barcelona a transferat, luni, un fotbalist pret de doar cateva ore. Sergi Guardiola in varsta de 24 de ani) a fost adus, dimineata, de la Alcorcon la Barcelona B a doua echipa a catalanilor), iar dupa amiaza a fost data afara. Motivul: oficialii Barcelonei au descoperit ca jucatorul postase pe Twitter mesaje anti-Catalunia, dar si mesaje in care isi exprima simpatia pentru Real Madrid.

A fost dat afara de la echipa la cateva ore de la semnarea contractului

Fotbalistul Sergi Guardiola a fost dat afara de la echipa a doua a clubului FC Barcelona la cateva ore dupa ce fusese achizitionat de la formatia Alcorcon, a anuntat, luni seara, LEquipe. Sergi Guardiola, in.

Decizie surpriza: a fost dat afara la doar sase zile de la numire

Bogdan Stancu si Iasmin Latovlevici au ramas pentru a cincea oara in acest sezon fara antrenor, Yilmaz Vural fiind demis de pe banca lui Genclerbirligi dupa doar sase zile de cand fusese instalat. Un fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )