Libnet.ro
UNICEF

11:31

FC Barcelona isi prezinta noul stadion: acum este imens

Online Sport Online Sport,
FC Barcelona isi prezinta noul stadion: acum este imens

Acum este imens! FC Barcelona a prezentat in premiera imaginea cu proiectul de renovare a stadionului Camp Nou. Deja cel mai mare stadion din Europa cu 99. 354 de locuri, viitoarea arena va avea 105. 000 de locuri! Noul proiect va contine si o sala de 12. 000 de locuri si 5. 000 de locuri de parcare. Zilele trecute, Real Madrid isi prezentase de asemenea noul stadion. continuă pe Online Sport

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupe, primul coupe cu patru usi din segmentul premium al clasei medii si astfel extinde inca o data portofoliul de modele. Dupa lansarea versiunilor BMW Seria 4 Coupe si Cabriolet, Gran Coupe este al treilea model al noii game BMW Seria 4 care prin proportiile sale atletice este mai lung, mai lat si mai dinamic decat orice alta serie anterioara din clasa medie. BMW Seria 4 Gran Coupe combina silueta subtire a unui coupe cu doua usi cu functionalitatea oferita de cele patru usi si spatiul generos. Noul model va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva si urmeaza sa debuteze pe pietele din intreaga lume, inclusiv Romania, din vara acestui an.

Noul CEO Microsoft este Satya Nadella

Este oficial, noul CEO Microsoft este Satya Nadella, un veteran al segmentului de server si enterprise in aceeasi companie. Cautarea lui Microsoft pentru un nou CEO a luat sfarsit, Satya Nadella fiind cel mai bun candidat pentru acest post, si cel ales in final in cursul acestei saptamani. Acesta ii va lua locul lui Steve Ballmer, permitandu-i acestuia sa se retraga mai devreme. Satya Nadella lucreaza in cadrul companiei de 22 de ani, si este constient de provocarile care il [].

Noul CEO Microsoft este Satya Nadella.

Este oficial, noul CEO al companiei Microsoft este Satya Nadella, un veteran al segmentului de server si enterprise in aceeasi companie. Cautarea lui Microsoft pentru un nou CEO a luat sfarsit, Satya Nadella fiind cel mai bun candidat pentru acest post, si cel ales in final in cursul acestei saptamani. Acesta ii va lua locul lui Steve Ballmer, permitandu-i acestuia sa se retraga mai devreme. Satya Nadella lucreaza in cadrul companiei de 22 de ani, si este constient de provocarile [].

Felix Rache: Noul Cod penal este o lovitura data literaturii. Nu te mai eliberezi daca scrii un roman, te eliberezi mai repede, cu o poezie sau cu un catren

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica de la Antena 3, a facut o serie de comentarii despre noul cod penal. Eu credeam ca legea le este favorabila doar oamenilor care, saracii, au furat si ei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )