Libnet.ro
UNICEF

09:15

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupe

Auto Ro Auto Ro,
BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupe

BMW prezinta noul BMW Seria 4 Gran Coupe, primul coupe cu patru usi din segmentul premium al clasei medii si astfel extinde inca o data portofoliul de modele. Dupa lansarea versiunilor BMW Seria 4 Coupe si Cabriolet, Gran Coupe este al treilea model al noii game BMW Seria 4 care prin proportiile sale atletice este mai lung, mai lat si mai dinamic decat orice alta serie anterioara din clasa medie. BMW Seria 4 Gran Coupe combina silueta subtire a unui coupe cu doua usi cu functionalitatea oferita de cele patru usi si spatiul generos. Noul model va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva si urmeaza sa debuteze pe pietele din intreaga lume, inclusiv Romania, din vara acestui an. continuă pe Auto Ro

BMW a prezentat noul Seria 4 Gran Coupe

BMW a dezvaluit informatii despre noul Seria 4 Gran Coupe, un coupe cu patru usi, ce va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Geneva.

VIDEO/FOTOGALERIE Asa arata BMW Seria 4 Gran Coupe, rival pentru Audi A5 Sportback

BMW Seria 4 Gran Coupe completeaza familia de modele Seria 4, fiind cel de-al treilea lansat, dupa Seria 4 Coupe si Seria 4 Cabriolet. BMW Seria 4 Gran Coupe beneficiaza de portiere fara rame pentru geamuri, silueta specifica coupe-urilor si deschidere ampla a portbagajului, cu tot cu luneta. Masina va fi lansata pe pietele internationale, inclusiv Romania, in vara acestui an, a anuntat BMW.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )