Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barcelona, cu un pas in finala Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Barcelona, cu un pas in finala Ligii Campionilor

Lionel Messi a fost eroul mansei tur a semifinalei dintre FC Barcelona si Bayern Munchen, incheiata cu scorul de 3-0. Argentinianul a facut diferenta intre cei doi colosi ai Europei, spre final,fiind completat de Neymar, in prelungiri, cu o reusita care i-ar putea asigura Barcelonei calificarea in ultimul act al intrecerii. Echipa pregatita de Pep Guardiola a parasit Nou Camp fara sut pe spatiul portii lui ter Stegen. continuă pe Online Sport

VIDEO FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0, in semifinalele Ligii Campionilor. Multi fotbalisti buni, un singur geniu: Lionel Messi

FC Barcelona a trecut cu 3-0 de Bayern Munchen, cu doua goluri marcate de Lionel Messi in interval de trei minute, 77 si 80, plus o reusita a lui Neymar in prelungirile meciului.

Prima semifinala a Ligii Campionilor: Juventus Real Madrid, azi, ora 21.45

Cele doua echipe abordeaza prima semifinala a Ligii Campionilor intr-un moment perfect. Meciul e de la ora 21. 45, in direct pe TVR 1, DigiSport si Dolce Sport.

Un arbitru de cosmar pentru Lionel Messi si Barcelona in mansa tur cu Bayern Munchen

UEFA l-a delegat pe italianul Nicola Rizzoli sa conduca la centru mansa tur a semifinalei Champions League dintre FC Barcelona si Bayern Munchen.

Barcelona Bayern, finala din semifinalele: statisticile dovedesc, clar, ca bavarezii sunt cosmarul catalanilor

In ciuda aparentelor, duelul Barcelona Bayern e unul total dezechilibrat, potrivit datelor UEFA. Adevarul va ofera cele mai interesante statistici inaintea jocului de miercuri 21. 45, Digi Sport, Dolce Sport).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )