Libnet.ro
UNICEF

22:16

Barcelona si Real Madrid la egalitate in El Clasico

Online Sport Online Sport,
Barcelona si Real Madrid la egalitate in El Clasico

Marile rivale FC Barcelona si Real Madrid au incheiat nedecis, scor 2-2, un nou episod din eternul El Clasico. Un meci in care catalanii au evoluat mai bine de o repriza in inferioritate numerica, au condus de doua ori si au fost nedreptatiti in cateva randuri de arbitraj. Barcelona ramane fara infrangere in acest sezon de La Liga, la fel si Zinedine Zidane in disputele de pe Nou Camp. continuă pe Online Sport

Avancronica meciului Barcelona Real Madrid

Chiar daca Barcelona este deja campioana in Spania, un duel intre echipa blaugrana si marea rivala Real Madrid ramane un punct de interes pentru iubitorii fotbalului din intreaga lume.

Pariati pe Barcelona - Real Madrid

Barcelona e favorita la victorie in meciul cu Real Madrid si pariorii se bucura de o cota extrem de buna oferita de Fortuna.

Corespondenta din Barcelona - Derbyul Spaniei, Barca - Real Madrid, o poveste despre cum fotbalul a devenit varful de lance al conflictelor geo-politice

Barcelona e campioana si castigatoare a Cupei Spaniei, Real Madrid se afla la un pas de a treia Liga a Campionilor, castigata consecutiv, si a 13-a din istoria clubului.

Real Madrid si Liverpool se bat in prime uriase pentru fotbalistii lor daca vor castiga Liga Campionilor

Finala Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Liverpool, programata pe 26 mai, la Kiev, va genera prime uriase pentru invingatori.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )