Libnet.ro
UNICEF

06:45

Barlad: Primarul orasului, pictat alaturi de Iisus in biserica

România Liberă România Liberă,
Barlad: Primarul orasului, pictat alaturi de Iisus in biserica

Primarul municipiului Barlad, Constantin Constantinescu, a fost pictat la scara naturala, alaturi de Iisus si sfinti, pe unul din peretii bisericii din curtea Spitalului Barlad. continuă pe România Liberă

Primarul Barladului, pictat alaturi de Iisus pe unul din peretii bisericii din curtea spitalului Barlad

Primarul municipiul Barlad, membru PSD, apare pictat pe unul dintre peretii bisericii din curtea Spitalului Barlad, alaturi de Iisus si alti sfinti, scrie Mediafax. Edilul Constantin Constantinescu sustine ca.

FOTO Sfantul nea Titi: primarul Barladului, pictat in biserica

Constantin Constantinescu, edilul Barladului, cunoscut pentru limbajul deocheat folosit in public, si-a asigurat locul in Rai, chipul sau fiind pictat intr-o biserica noua din oras. De altfel, prin vointa primarului, institutia pe care o conduce pompeaza anual de la buget sume importante in conturile lacasurilor de cult.

Primarul orasului Harkov a fost impuscat in spate. Starea lui de sanatate este CRITICA

Primarul orasului ucrainean Harkov, Gennady Kernes foto), a fost impuscat in spate de persoane necunoscute, anunta biroul de presa al Consiliului Local. Edilul a fost transportat de urgenta la spital, acolo.

Primarul orasului Ludus, judetul Mures, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat incalcarea regimului juridic al conflictului de interese in materie penala de catre MOLDOVAN IOAN - CRISTIAN, Primar al Orasului Ludus, Judetul Mures, intrucat, in exercitarea atributiilor de serviciu, a semnat un numar de 58 de acte, constand in facturi, ordine de plata si note / referate de necesitate aprobate, prin care s-a obtinut, direct sau indirect, un folos patrimonial in suma de 29. 238 Lei, pentru sine, sotia sa, tatal sau, sora sa, precum si pentru un afin al sau, de gradul II.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )