Libnet.ro
UNICEF

05:45

Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Barron, fiul lui Donald Trump, a fost si el testat pozitiv pentru Covid-19

Barron Trump, in varsta de 14 ani, fiul lui Donald si al Melaniei Trump, a fost testat si el pozitiv pentru Covid-19 impreuna cu parintii, a anuntat miercuri prima doamna a Statelor Unite, precizand ca de atunci a fost testat negativ, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Seful serviciilor secrete germane, testat pozitiv cu noul coronavirus, nu va comunica datele persoanelor cu care a intrat in contact

Seful seriviului de informatii interne al Germaniei, Bundesamt fur Verfassungsschutz BfV), a fost testat pozitiv la noul coronavirus SARS-CoV-2, informeaza AP.

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv la Covid-19: A parasit cantonamentul Portugaliei

Informatia zilei din fotbalul mondial vine din Portugalia: Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv la Covid-19. Atacantul celor de la Juventus a parasit cantonamentul nationalei tarii sale intrand in izolare.

Presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, testat pozitiv pentru COVID-19

Radu Moldovan, presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a anuntat luni seara, pe pagina sa de Facebook, ca a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, starea sa de sanatate fiind.

Donald Trump, testat negativ cu covid-19, cu teste rapide. Medicul Casei Albe anunta ca presedintele SUA nu mai e contagios

Presedintele SUA Donald Trump a fost gasit negativ la testele rapide pentru depistarea noului coronavirus si nu mai poate fi considerat contagios, a declarat luni medicul sau de la Casa Alba, la 10 zile dupa ce.

Donald Trump este negativ pentru covid, anunta medicii de la Casa Alba

Donald Trump a fost testat negativ cu covid-19 - cu teste rapide - si nu mai este contagios, a anuntat medicul Casei Albe, la zece zile dupa anuntarea contaminarii presedintelui american in exercitiu cu SARS-CoV-2, relateaza Reuters.

Donald Trump, acompaniatde Orchestra Infanteriei la primul sau eveniment de la Casa Alba de dupa boala, numit Protestul pasnic al Legii si Ordinii

Presedintele american Donald Trump a avut sambata primul sau eveniment oficial dupa testul pozitiv la coronavirus si a vorbit unui numar de sute de sustinatori de la balconul Casei Albe. Evenimentul, care a adus cu un mars de campanie, a fost acompaniat de orchestra infanteriei in ceea ce pare a fi un alt exemplu de fortare a limitelor legale si traditionale ale neutralitatii politice de catre Trump, relateaza Washington Post.

Primarul Sebesului, Dorin Nistor, testat pozitiv cu COVID-19. Mesajul transmis de edilul ales pentru un nou mandat

Dorin Nistor, primarul municipiului Sebes, a fost confirmat pozitiv pentru coronavirus. Primarul a obtinut un nou mandat de primar si a facut public marti seara faptul ca este testat pozitiv.

Care mai este starea lui Donald Trump, presedintele SUA infectat cu noul coronavirus

Presedintele Donald Trump a fost diagnosticat cuCovid-19la sfarsitul saptamanii trecute sia petrecut trei zile la spital. Potrivit zvonurilor aparute in presa americana,aceasta ar fi dez.

Dans viral cu Donald Trump! Presedintele SUA a facut spectacol la mitingul sau electoral din Florida

Donald Trump a facut un adevarat spectacol la mitingul sau electoral din Florida. Presedintele Americii s-a dovedit a fi un dansator talentat si s-a miscat pe ritmuri disco, la mitingul intitulat Make America Great Again. Cu o energie debordanta, Trump sustine ca s-a vindecat de SARS-CoV-2 si a dansat pe melodia Y. , a celor de la Village People.

Joseph Biden mentine un avans de 10%-12% in preferintele de vot, in raport cu Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din SUA, mentine un avans de 10%-12% in raport cu presedintele Donald Trump in preferintele de vot, conform celor mai recente sondaje de opinie, difuzate de ABC NewsWashington Post.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )