Libnet.ro
UNICEF

19:00

Barroso:Toate fortele politice din Romania sa actioneze responsabil pentru a reinstaura ...

România Liberă România Liberă,
Barroso:Toate fortele politice din Romania sa actioneze responsabil pentru a reinstaura ...

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, presedintelui Traian Basescu, in intalnirea de la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania, guvernamentale si de opozitie, ar trebui sa actioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea politica si institutionala, informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare. continuă pe România Liberă

Jose Manuel Barroso: E foarte important ca fortele politice din Romania sa respecte valorile europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Van Rompuy a indemnat, la intalnirea cu Basescu, fortele politice din Romania sa colaboreze.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a incurajat, in cursul intalnirii cu presedintele Traian Basescu, toate fortele politice din Romania sa colaboreze intr-un spirit constructiv, prin respectarea statului de drept, a independentei justitiei si tuturor institutiilor, potrivit Mediafax. Herman Van Rompuy si Traian Basescu s-au intalnit, vineri, pentru a discuta despre viitoarele reuniuni ale Consiliului European, dar si despre situatia economica din cadrul UE si despre .

Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Comisia nu va face niciun compromis in ce priveste independenta Justitiei. Toate fortele politice trebuie sa actioneze cu responsabilitate si retinere

Toate fortele politice din Romania, aflate la guvernare sau in opozitie, trebuie sa actioneze cu responsabilitate si retinere si sa se concentreze foarte ferm asupra nevoii urgente de a restabili stabilitatea intitutionala si politica, dupa revenirea lui Traian Basescu la presedintie, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu seful statului roman, care efectueaza o vizita la Bruxelles.

Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Citeste si: Barroso: Toate fortele politice din Romania sa actioneze RESPONSABIL pentru a reinstaura stabilitateaVIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. Urmeaza Reding si Van Rompuy Presedintele Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea .

Barroso: E important ca fortele politice sa respecte valorile europene. Reding: E necesara restabilirea increderii in justitie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Vezi ce a avut Jose Manuel Barosso sa-i transmita presedintelui Basescu

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, presedintelui Traian Basescu, in intalnirea de la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania, guvernamentale si de opozitie, ar trebui sa.

Frunda: Sedinta PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, balonul s-a dezumflat.

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca dezbaterea PE privind situatia din Romania a facut bine tarii, ca entitate politica, iar balonul s-a dezumflat, intrucat oamenii au inteles ca in Romania nu exista o criza, ci o lupta politica in care ambele parti si-au depasit, uneori, competentele. Frunda Gyorgy a declarat, joi, presei ca sedinta Parlamentului European de miercuri, in care s-a discutat despre situatia din Romania, a purtat amprenta grupurilor politice din care provin .

incep lucrarile la primul aeroport privat din Romania. Vezi cand va fi gata si unde va fi amplasat acesta

In scurta vreme vor incepe lucrarile pentru aeroportul din sudul capitalei. Un proiect din anii 80 a lui Ceausescu are toate sansele sa devina acum realitate. Primul aeroport privat din Romania, pentru curse.

Cea mai inalta cladire din Romania: Ce nu stiai despre Sky Tower.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, a costat 100 de milioane de euro si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, potrivit economica. net Cladirea de birouri Sky Tower este de doua ori mai inalta decat hotelul Intercontinental. Din cei 50. 000 de metri cubi de beton folositi puteau fi construite 400 de case. Pentru constructia turnului au fost folosite 4. 453 de km de bare de otel, suficiente pentru a inconjura toate granitele Romaniei si pentru a ramane cu 1. 300 km de bare. Durata .

Presedintele Colegiului Medicilor: 1.605 medici au plecat numai in acest an din Romania pentru a profesa in strainatate

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, a declarat, joi, la Timisoara, ca 1. 605 medici au plecat numai in acest an din Romania, pentru a profesa in strainatate, sustinand ca medicii rezidenti ar trebui sa fie platiti mai bine, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )