Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen.

România Liberă România Liberă,
Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen.

Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Citeste si: Barroso: Toate fortele politice din Romania sa actioneze RESPONSABIL pentru a reinstaura stabilitateaVIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. Urmeaza Reding si Van Rompuy Presedintele Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea . continuă pe România Liberă

Presedintele Comisiei Europene sprijina aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a reiterat, in intalnirea de vineri de la Bruxelles cu presedintele Traian Basescu, sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Me.

Presedintele Basescu da explicatii la Bruxelles despre situatia politica din Romania.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit vineri la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, scrie rtv. net Citeste si: Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen Seful statului a spus, joi, ca vizita la Bruxelles are loc la solicitarea sa. Basescu a anuntat ca mesajul sau catre institutiile statului roman va sublinia rezistenta Romaniei la presiunea politica uriasa, la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara. Tot .

Aderarea Romaniei la Schengen a fost...... Decizia care va afecta din plin tara noastra

Consiliul JAI, programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Conform s.

Consiliul Justitie si Afaceri Interne, unde urma sa se discute aderarea Romaniei la Schengen, a fost anulat

Consiliul Justitie si Afaceri Interne, care ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, pe 19 septembrie, a fost anulat, din cauza lipsei de consens in legatura cu aderarea Romaniei si Bulgariei la.

Titus Corlatean, intalniri cu presedintele PE si cu cel al Comisiei de la Venetia. PE sprijina Romania pentru aderarea la Schengen

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, l-a asigurat pe Ministrul roman de Externe, Titus Corlatean, in cadrul unei intalniri la Strasbourg, ca Romania va fi sustinuta in continuare in.

VIDEO Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost ANULAT, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Sanse minime ca Olanda sa-si schimbe pozitia privind intrarea Romaniei in Schengen - expert Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, ANULATA.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost ANULAT, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in .

Consiliul JAI din privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, ANULAT.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in Schengen. Daca nu aderam anul asta, la anul in mod sigur Conform surselor citate, aderarea Romaniei si .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen, AMANATA. Afla de ce.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in Schengen. Daca nu aderam anul asta, la anul in mod sigur Conform surselor citate, aderarea Romaniei si .

Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Afla de ce.

Consiliul de Justitie si Afaceri Interne JAI), programat pentru 19-20 septembrie, care trebuia sa ia o decizie privind aderarea Romaniei si Bulgarie la spatiul Schengen a fost anulat, au declarat, marti, pentru Mediafax, surse oficiale. Citeste si: Decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la spatiul Schengen, AMANATA. Leonard Orban confirma Basescu: Aliatii si prietenii nostri nu au motive sa ne respinga intrarea in Schengen Victor Ponta: Romania este pregatita sa intre in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )