Libnet.ro
UNICEF

11:00

Van Rompuy a indemnat, la intalnirea cu Basescu, fortele politice din Romania sa colaboreze.

România Liberă România Liberă,
Van Rompuy a indemnat, la intalnirea cu Basescu, fortele politice din Romania sa colaboreze.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a incurajat, in cursul intalnirii cu presedintele Traian Basescu, toate fortele politice din Romania sa colaboreze intr-un spirit constructiv, prin respectarea statului de drept, a independentei justitiei si tuturor institutiilor, potrivit Mediafax. Herman Van Rompuy si Traian Basescu s-au intalnit, vineri, pentru a discuta despre viitoarele reuniuni ale Consiliului European, dar si despre situatia economica din cadrul UE si despre . continuă pe România Liberă

Barroso:Toate fortele politice din Romania sa actioneze responsabil pentru a reinstaura ...

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, presedintelui Traian Basescu, in intalnirea de la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania, guvernamentale si de opozitie, ar trebui sa actioneze responsabil pentru a reinstaura stabilitatea politica si institutionala, informeaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Jose Manuel Barroso: E foarte important ca fortele politice din Romania sa respecte valorile europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Herman Van Rompuy catre Traian Basescu: Ce bine ca va vad, domnule presedinte!

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, l-a intampinat vineri, pe presedintele Traian Basescu, la intrarea in sediul institutiei de la Bruxelles, cu formula Ce bine ca va vad, domnule presedinte, cei doi razand apoi zgomotos, relateaza Mediafax. Aceasta este prima oara cand cei doi oficiali se intalnesc, dupa reintoarcerea in functie a presedintelui Traian Basescu.

Barroso, dupa intalnirea cu Traian Basescu: Comisia nu va face niciun compromis in ce priveste independenta Justitiei. Toate fortele politice trebuie sa actioneze cu responsabilitate si retinere

Toate fortele politice din Romania, aflate la guvernare sau in opozitie, trebuie sa actioneze cu responsabilitate si retinere si sa se concentreze foarte ferm asupra nevoii urgente de a restabili stabilitatea intitutionala si politica, dupa revenirea lui Traian Basescu la presedintie, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, dupa intalnirea cu seful statului roman, care efectueaza o vizita la Bruxelles.

Barroso: E important ca fortele politice sa respecte valorile europene. Reding: E necesara restabilirea increderii in justitie

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Traian Basescu, intalnire cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy, urmata de o conferinta de presa

Traian Basescu s-a intalnit vineri, in jurul orei 16:20, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European Herman van Rompuy. intalnirea a fost precedata de o intervedere a sefului statului cu presedintele.

Traian Basescu, dupa intalnirile cu Barroso, Reding si Van Rompuy: Romania isi mentine fara ezitare drumul spre Vest. Institutiile statului au rezistat socului politic

Presedintele Traian Basescu a sustinut vineri, la Bruxelles, in intalnirile pe care le-a avut cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barros, cu comisarul european Viviane Reding si cu seful Consiliului European, Herman Van Rompuy, ca Romania isi mentine fara ezitare drumul spre Vest si ca evenimentele din aceasta vara au demonstrat ca institutiile statului au rezistat socului politic.

PPE: Merkel, Barroso si Van Rompuy asteptati la Congresul de la Bucuresti din 17-18 octombrie.

Cancelarul german, Angela Merkel, presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, precum si alti lideri europeni cum ar fi Mariano Rajoy, Donald Tusk sau Antonis Samaras sunt asteptati la Congresul PPE de la Bucuresti din octombrie. Potrivit unui comunicat al PPE transmis, marti, agentiei MEDIAFAX, cel de-al 21-lea Congres al PPE va fi gazduit de partidele romanesti PDL si UDMR si va avea ca obiective dezbaterea platformei politice .

Herman van Rompuy va propune un buget central al zonei euro, pentru reducerea riscului de contagiune

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anuntat joi ca saptamana viitoare va incepe consultarile pentru consolidarea uniunii economice si monetarea si ca va propune un buget central, cu.

Herman Van Rompuy, detalii despre proiectul Europei federale: buget central la nivel comunitar, emisiune limitata de datorie comuna si coordonare economica

Presedintele Consiliului Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, a anuntat ca va incepe in saptamanile urmatoare consultarile pentru consolidarea uniunii economice si monetare, pentru care propune constituirea unui buget central, cu o emisiune limitata de datorie comuna, pentru reducerea riscurilor de contagiune, informeaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )