Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vezi ce a avut Jose Manuel Barosso sa-i transmita presedintelui Basescu

Antena3 Antena3,
Vezi ce a avut Jose Manuel Barosso sa-i transmita presedintelui Basescu

Presedintele CE, Jose Manuel Barroso, i-a spus, vineri, presedintelui Traian Basescu, in intalnirea de la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania, guvernamentale si de opozitie, ar trebui sa. continuă pe Antena3

VIDEO Traian Basescu, in vizita de lucru la Bruxelles: S-a intalnit cu Jose Manuel Barroso. ...

UPDATE: Intalnirea dintre presedintele Romaniei, Traian Basescu, si presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, s-a terminat, transmite Realitatea TV. _ _ _ Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul .

Jose Manuel Barroso: E foarte important ca fortele politice din Romania sa respecte valorile europene

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, in cadrul vizitei oficiale a presedintelui Traian Basescu la Bruxelles, ca toate fortele politice din Romania trebuie sa respecte valorile.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Jose Manuel Barroso la Bruxelles: MCV, aderarea la Schengen si utilizarea fondurilor europene, printre principalele teme abordate

Presedinte Traian Basescu s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul vizitei sale la Bruxelles, unde a precizat ca va transmite liderilor UE faptul ca institutiile din.

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si Herman Van Rompuy

Presedintele Traian Basescu face vineri o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Drepturi Fundamentale si Cetatenie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, anunta Administratia Prezidentiala.

VIDEO Traian Basescu a AJUNS la Bruxelles, unde se intalneste cu Jose Manuel Barroso, ...

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dimineata, in jurul orei 10. 00, la Bruxelles, unde efectueaza prima vizita de lucru oficiala de la intoarcerea la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit Administratiei Prezidentiale. Citeste si: Basescu: Vineri .

Traian Basescu se intalneste vineri la Bruxelles cu Jose Manuel Barroso, Viviane Reding si ...

Presedintele Traian Basescu a plecat, vineri, intr-o vizita de lucru la Bruxelles, in cadrul careia se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso, cu vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pentru Justitie, Viviane Reding, si cu presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Romania libera. Citeste si: Basescu: Vineri plec la Bruxelles, la solicitarea mea. Romania a iesit SLABITA .

Jose Manuel Barroso: Romania indeplineste criteriile aderarii la Schengen, dar CE poate actiona pentru apararea statului de drept

Romania si Bulgaria au indeplinit conditiile necesare pentru aderarea la spatiul Schengen, insa Executivul comunitar are dreptul sa actioneze atunci cand considera ca unele decizii luate de statele membre pot pune sub semnul intrebarii principiile statului de drept, a afirmat miercuri presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, in cadrul dezbaterii ocazionate de discursul sau privind starea Uniunii Europene, rostit in plenul Parlamentului European la Strasbourg.

Jose Manuel Barroso: UE are nevoie sa evolueze spre o federatie de state-natiune

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat miercuri ca Europa are nevoie de o evolutie spre o federatie de state-natiune. Avem nevoie sa avansam spre o federatie de.

Jose Manuel Barroso, in Parlamentul European: impreuna trebuie sa rezolvam criza. Europa are nevoie de o gandire noua

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a sustinut miercuri o declaratie in Parlamentul European, in care a dezbatut situatia economica din Uniunea Europeana. Acesta a declarat ca Europa are nevoie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )