Libnet.ro
UNICEF

00:06

Basescu arata care este meritul OUG privind interceptarile

România Liberă România Liberă,
Basescu arata care este meritul OUG privind interceptarile

Presedintele Miscarii Populare si fostul sef de stat, Traian Basescu, a atras atentia, pe Facebook, ca Ordonanta de Urgenta privind interceptarile poate fi neconstitutionala, insa inchide gura acelora care in mod mincinos trimbitau incheierea luptei anticoruptie din cauza CCR. continuă pe România Liberă

Basescu despre OUG privind interceptarile: Foarte probabil, daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos vor fi majore

Fostul presedinte Traian Basescu se intreaba daca este constitutionala OUG privind interceptarile, spunand ca exista doua articole din Constitutie care fi vor exploatate la sange de catre avocati si foarte probabil daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos prin avizarea in CSAT, respectiv aprobarea in Guvern, vor fi majore.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile, publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la neconstitutionalitatea dispozitiilor privind efectuarea supravegherii tehnice de alte organe specializate ale statului a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. De asemenea, luni seara, si OUG privind privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata in Monitorul Oficial.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

OUG privind interceptarile, publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial, transmite Agerpres.

Decizia CCR si OUG privind interceptarile au fost publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale privind neconstitutionalitateaprevederii din Codul de procedura penala potrivit careia supravegherea tehnica poate fi efectuata de alte organe specializate ale statului decat organul de cercetare penala sau lucratorii specializati din cadrul politieia fost publicata in Monitorul Oficial.

Dragnea, despre declaratiile ministrului Justitiei: Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni/ O dezbatere larga care sa completeze ordonanta privind interceptarile nu poate poate fi evitata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, transmite Agerpres. Despre afirmatiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, Dragnea a spus ca sunt facute cu patima.

Ordonanta privind interceptarile a ajuns la Senat. Tariceanu: Ar fi o greseala imensa o discutie in Parlament, trebuie respinsa

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca o discutie in Parlament asupra ordonantei privind interceptarile ar fi o greseala imensa, sustinand ca este neconstitutionala si ca trebuie respinsa. Ordonanta a ajuns la marti la Senat, prima camera sesizata, si ar putea fi dezbatuta in procedura de urgenta. Tariceanu propune crearea unei autoritati nationale independente de interceptari sub autoritatea Parlamentului.

Asociatia Magistratilor din Romania respinge ordonanta de urgenta privind interceptarile

Asociatia Magistratilor din Romania AMR) respinge ordonanta de urgenta privind interceptarile, adoptata vineri de Guvern, si solicita sprijinul Avocatului Poporului, care are posibilitatea contestarii respectivului act normativ.

UNJR cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in legatura cu ordonanta privind interceptarile

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere Avocatului Poporului sa sesizeze Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu ordonanta de urgenta privind interceptarile, precizand ca UNJR condamna instituirea SRI ca organ de cercetare penala.

Monica Macovei: Decizia CCR privind interceptarile nu este clara pe tema retroactivitatii, va crea haos

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat sambata seara ca sustine Ordonanta de Urgenta data de Guvern referitoare la interceptari, dar ca decizia CCR nu este clara privind tema retroactivitatii si duce la interpretari diferite in randul judecatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )