Libnet.ro
UNICEF

21:00

Dragnea, despre declaratiile ministrului Justitiei: Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni/ O dezbatere larga care sa completeze ordonanta privind interceptarile nu poate poate fi evitata

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre declaratiile ministrului Justitiei: Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni/ O dezbatere larga care sa completeze ordonanta privind interceptarile nu poate poate fi evitata

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, transmite Agerpres. Despre afirmatiile ministrului Justitiei, Raluca Pruna, Dragnea a spus ca sunt facute cu patima. continuă pe Hotnews

Dragnea, despre interceptari: drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, el afirmand totodata ca declaratiile ministrului Raluca Pruna privind drepturile si libertatile fundamentale sunt facute cu patima, informeaza Agerpres.

Drepturile si libertatile fundamentale nu sunt un moft pentru nimeni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Buzau, ca apreciaza faptul ca Guvernul a actionat repede prin ordonanta privind interceptarile si a adaugat ca o dezbatere larga care sa completeze ordonanta nu poate poate fi evitata, el afirmand totodata ca declaratiile ministrului Raluca Pruna privind drepturile si libertatile fundamentale sunt facute cu patima.

Dragnea, despre interceptari: E vorba de capacitatea statului de a investiga eficient, dar si de drepturile cetatenilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, la Buzau, ca din dezbaterea privind interceptarile institutiile statului trebuie sa iasa mai intarite si sa poata investiga in conditii eficiente, iar cetatenii sa stie ca drepturile si libertatile fundamentale nu le vor fi calcate in picioare.

Drepturile noastre fundamentale nu sunt un lux teoretic

Drepturile noastre fundamentale nu sunt un lux teoretic, a spus fostul premier Victor Ponta, criticand, totodata, actiunile ministrului Justitiei din ultima perioada.

Calin Popescu-Tariceanu cere demisia ministrului Justitiei

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, in contextul afirmatiilor acesteia privind drepturile omului, transmite Agerpres.

Pruna, atacata dur de Tariceanu si Ponta. Presedintele Senatului cere demisia ministrului Justitiei, iar fostul premier o face pe Pruna kaghebista sinistra

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa-i ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, dupa afirmatiile acesteia despre Ordonanta de urgenta privind interceptarile, subliniind ca aceasta trebuie respinsa urgent de Parlament. Un mesaj mai dur la adresa acesteia a avut Victor Ponta care a facut-o kaghebista sinistra pe Pruna.

Tariceanu: Premierul ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa ii ceara demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, in contextul afirmatiilor acesteia privind.

Ponta, critici dure la adresa ministrului Justitiei: Gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra

Fostul premier Victor Ponta a scris, luni, ca ministrul Justitiei Raluca Prunca gandeste si actioneaza ca o kaghebista sinistra, dupa ministrul a spus ca ordonanta adoptata, vineri, de Executiv privind interceptarile nu restrange drepturi si libertati, ci le face efective.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2785 seconds )