Libnet.ro
UNICEF

19:15

Decizia CCR si OUG privind interceptarile, publicate in Monitorul Oficial

România Liberă România Liberă,
Decizia CCR si OUG privind interceptarile, publicate in Monitorul Oficial

Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la neconstitutionalitatea dispozitiilor privind efectuarea supravegherii tehnice de alte organe specializate ale statului a fost publicata, luni seara, in Monitorul Oficial. De asemenea, luni seara, si OUG privind privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal a fost publicata in Monitorul Oficial. continuă pe România Liberă

Basescu despre OUG privind interceptarile: Foarte probabil, daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos vor fi majore

Fostul presedinte Traian Basescu se intreaba daca este constitutionala OUG privind interceptarile, spunand ca exista doua articole din Constitutie care fi vor exploatate la sange de catre avocati si foarte probabil daunele produse dosarelor penale de domnii Iohannis si Ciolos prin avizarea in CSAT, respectiv aprobarea in Guvern, vor fi majore.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

CSAT a avizat OUG privind interceptarile. Klaus Iohannis: Va reprezenta o solutie, fie si temporara, la o problema ce preocupa institutiile si opinia publica

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri seara o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, la finalul sedintei extraordinare a CSAT convocata dupa ce Curtea Constitutionala a publicat motivarea deciziei prin care.

and Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

Sedinta CSAT, in urma deciziei CCR privind interceptarile

ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie Ordonanta de urgenta privind interceptarile reprezinta o solutie de moment, important fiind sa nu se intrerupa cercetarile in justitie, a declarat vineri premierul Dacian Ciolos.

Monica Macovei, despre decizia CCR: Se arunca in aer niste dosare

Monica Macovei a comentat la Realitatea TV decizia Curtii Constitutionale privind interceptarile apreciind ca principala problema este cea a retroactivitatii. Decizia a aruncat in aer niste dosare aflate acum in judecata si a generat multa impredictibilitate lasand la latitudinea fiecarui judecator sa ia decizia privind folosirea probelor, a spus Macovei.

Ordonanta de urgenta privind interceptarile, adoptata de Guvern

Iohannis: CSAT a avizat Ordonanta de Urgenta privind interceptarile --------- *ACTUALIZARE 21:54 Guvernul a adoptat in aceasta seara, intr-o sedinta speciala, ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica dispuse in procesul penal, a declarat ministrul Justitiei, Raluca Pruna. *ACTUALIZARE 19:55 CSAT a avizat favorabil OUG privind interceptarile propusa de Ministerul Justitiei, a anuntat in aceasta seara presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 19:50 CSAT s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie.

Iohannis: CSAT a avizat Ordonanta de Urgenta privind interceptarile

ACTUALIZARE 19:55 CSAT a avizat favorabil OUG privind interceptarile propusa de Ministerul Justitiei, a anuntat in aceasta seara presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. CSAT a avizat favorabil acest proiect si adoptarea lui de Guvern va reprezenta in acest moment o solutie, fie ea si temporara, la o problema care preocupa deopotriva atat institutiile statului, cat si opinia publica, a declarat seful statului. *ACTUALIZARE 19:50 CSAT s-a incheiat *ACTUALIZARE 11:26 Ciolos: OUG privind interceptarile reprezinta o solutie de moment; important e sa nu se opreasca cercetarile in justitie.

Decizia CCR privind interceptarile este fireasca, spune presedintele UDMR, Kelemen Hunor

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat vineri, la Oradea, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) privind interceptarile convorbirilor folosite in dosarele penale este fireasca si pune lucrurile pe un fagas normal.

Monica Macovei: Decizia CCR privind interceptarile nu este clara pe tema retroactivitatii, va crea haos

Fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, a declarat sambata seara ca sustine Ordonanta de Urgenta data de Guvern referitoare la interceptari, dar ca decizia CCR nu este clara privind tema retroactivitatii si duce la interpretari diferite in randul judecatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )